search
Toekomst van Marvel-pilaar Loki is onzeker volgens hoofdrolspeler Tom Hiddleston
Series / Nieuws

Toekomst van Marvel-pilaar Loki is onzeker volgens hoofdrolspeler Tom Hiddleston

Is het nu echt mooi geweest, of zit er toch nog wat aan te komen?

Al meer dan een decennium speelt de Britse acteur Tom Hiddleston de rol van de boosaardige god Loki in het Marvel Cinematic Universe (MCU), alleen lijkt de toekomst voor het personage niet heel zeker.

Hiddleston is zelf namelijk wat ambivalent over een verdere toekomst van één van zijn grootste rollen. Hoewel hij het personage al jarenlang met veel plezier heeft gespeeld, zou hij het na twee seizoenen van zijn eigen serie Loki ook wel mooi vinden geweest.

Marvel en Hiddleston blijven vaag


Tijdens een verschijning bij Jimmy Kimmel Live om zijn serie The Night Manager te promoten, werd Hiddleston gevraagd of hij klaar was met het personage, waarop hij antwoorde: "Ik weet het niet. Echt waar, ik weet het niet."

Hij zei dat hij tevreden was met hoe het verhaal van Loki eindigde: "Ik weet dat we een soort van narratieve conclusie hebben bereikt met seizoen twee, en dat voelt voor mij ook gewoon heel bevredigend."

Onwerkelijke realiteit


Hiddleston is erg trots op het personage en noemt hem vooral geen schurk. Hij vindt dat Loki ooit wat verkeerde keuzes heeft gemaakt, maar die uiteindelijk plaats hebben gemaakt voor genereuze, liefdevolle en heroïsche keuzes. Het feit dat hij de rol inmiddels al veertien jaar speelt vindt hij onwerkelijk.



Voorlopig is er nog meer dan genoeg van Hiddleston in zijn iconische rol te bewonderen. Bekijk alle afleveringen van Loki op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij het personage Loki beter geworden gedurende het MCU, of juist slechter?

  • Beter

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Slechter

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen