search
'Loki'-ster Tom Hiddleston onthult bijzondere relatie tussen Loki en Mobius
Series / Nieuws

'Loki'-ster Tom Hiddleston onthult bijzondere relatie tussen Loki en Mobius

Loki-ster Tom Hiddleston vertelt fans de reden achter de interessante dynamiek tussen Loki en Mobius en dat heeft alles te maken met Mobius-acteur Owen Wilson.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Marvel Cinematic Universe zit uiterst slim in elkaar. Iedereen heeft wel een favoriete held (of slechterik) en kan zo de films en series uitkiezen waar dit personage in voorkomt. Een groot fan-favoriet personage is Loki, gespeeld door Tom Hiddleston.

Marvel-fans zijn ontzettend gek op de slechterik Loki, die steeds meer een antiheld is geworden. Vooral de dynamiek tussen Loki en Mobius is ontzettend populair bij kijkers.

Interview met Hiddleston


Volgens Hiddleston is Mobius (Owen Wilson) een soort geleerde van Loki: "Hij kent Loki beter dan Loki zelf". Hun dynamiek kwam meteen al tot uitdrukking in hun eerste gezamenlijke ondervragingsscène.

De Loki-acteur legde in een Q&A van The Ankler uit dat Wilson voor het filmen aan hem vroeg waarom hij het spelen van Loki zo leuk vond. Hiddleston antwoordde: "Ik vind het gewoon geweldig dat hij zo'n bereik heeft.".

Loki en Mobius


De acteur vergeleek Loki met een piano: Loki is zowel de hoge, speelse noten als de eenzame en pijnlijke lage noten.



Wilson heeft deze uitleg onthouden en tijdens het filmen van hun eerste ondervragingsscène, citeerde hij dit terug aan Hiddleston, toen als Loki. Hiddleston stond versteld van Wilson: "Hij is zo spontaan, hij komt volledig tot leven op set."

Loki


Bekijk zelf de dynamiek tussen Loki en Mobius op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij een derde seizoen van Loki willen zien op Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen