search
Critici zeer ontevreden met gloednieuwe serie 'Apples Never Fall': "slechts een slappe kopie"
Series / Nieuws

Critici zeer ontevreden met gloednieuwe serie 'Apples Never Fall': "slechts een slappe kopie"

Deze serie had alles om een grote hit te worden, maar toch kunnen critici bijna geen positief punt vinden.

Mysterie, drama en een vermissing. Dit klinkt als het begin van een perfecte serie. Topcritici geven op Rotten Tomatoes hun eerlijke mening over de gloednieuwe serie Apples Never Fall.

Apples Never Fall is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Australische schrijfster Liane Moriarty. Scenarioschrijfster Melanie Marnich nam de moeilijke taak op zich om het boek te verfilmen.

Het plot


De serie volgt de vier kinderen van Joy Delaney wanneer hun moeder plotseling verdwijnt. In een poging Joy terug te vinden, komen haar kinderen achter geheimen die nooit onthuld hadden mogen worden.

Hoewel critici het acteerwerk van de cast prijzen, is dat het enige waar ze enthousiast over zijn. De score op Rotten Tomatoes blijft dan ook steken op 46% (op het moment van schrijven).

Recensies


"Het slechte verhaal van Apples Never Fall berooft de serie van alle spanning - of eigenlijk, van elke vorm van plezier", aldus TIME Magazine.Ook Collider geeft de serie een slechte recensie: "De serie probeert zowel een familiedrama als een huiveringwekkend mysterie te zijn, maar faalt in beide."

SkyShowtime


Andere critici houden vast aan de claim dat Apples Never Fall slechts een slappe kopie is van andere mystery-series. Ben je nieuwsgierig geworden of de serie werkelijk zo slecht is als critici zeggen? Stream dan Apples Never Fall op SkyShowtime vanaf 23 april.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Had jij voor dit bericht al van de serie Apples Never Fall gehoord?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen