search
Duistere en ijzige beelden in de trailer van seizoen 3 van 'Sweet Tooth', tevens premièredatum bekendgemaakt
Series / Trailer

Duistere en ijzige beelden in de trailer van seizoen 3 van 'Sweet Tooth', tevens premièredatum bekendgemaakt

De belofte over een meer duistere toon lijkt vooralsnog waargemaakt te worden.

Er komt zo te zien een einde aan het wachten. Binnenkort krijgen we het langverwachte seizoen 3 van Sweet Tooth te zien.

Het laatste seizoen telt acht afleveringen en is vanaf 6 juni te bekijken. De donkere beelden in het gure Alaska lijken de zwaardere emotionele lading van dit seizoen te bevestigen.

Weinig goeds in de zin


Zoals eerder aangegeven begint seizoen 3 direct na het einde van het tweede seizoen. Gus, Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) en Wendy (Naledi Murray) gaan op reis naar Alaska. Daar hopen ze eindelijk Gus' moeder Birdie (Amy Seimetz) te vinden.

Onderweg komen ze oude bekenden tegen zoals dokter Singh (Adeel Akhtar), maar ook nieuwe gezichten en niet allemaal even vriendelijk. Dit zijn onder andere Helen Zhang (Rosalind Chao) en haar dochter Rosie (Kellie Tran), een tweetal dat weinig goeds in de zin heeft.

Ondanks alles


Showrunner Jim Mickle heeft al eerder een toelichting gegeven op hetgeen we kunnen verwachten. Tijdens Netflix' Tudum zei Mickle het volgende: "Ieder personage moet een bepaald verlies verwerken. Ze moeten om leren gaan met verlies en begrijpen dat het leven doorgaat ondanks alles".



Het derde en laatste seizoen van Sweet Tooth kun je vanaf 6 juni bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sweeth Tooth stopt er na seizoen 3 mee: balen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen