Jessica Jones draagt klassiek kostuum in serie

Jessica Jones draagt klassiek kostuum in serie

Althans, dat is het gerucht.

Jim Pedd, 13 november 2015 13:51

Nog maar een week en dan is op Netflix het complete eerste seizoen van Marvel-serie Jessica Jones te zien. De serie, waarin Krysten Ritter heldin Jessica Jones speelt, draait om de heldin ná haar leven als superheld. Toch is er nu het verhaal dat we het personage in haar klassieke en vrij bijzondere kostuum te zien krijgen.
Volgens TVGuide zal ze in een flashback het pak dragen. Dat kan je hierboven zien. In de flashback die TVGuide omschrijft, zou Jessica samen met haar beste vriend Trish Walker (Rachael Taylor) te zien zijn. Die stelt dat haar vriendin een wit pak moet dragen en zichzelf Jewel moet noemen. Jones heeft daar weinig interesse in.

Verder zal er waarschijnlijk weinig actie te zien zijn met Jessica in het kostuum. De serie draait daar immers niet om. Nadat er een tragisch einde komt aan haar kortdurende superheldentijd, bouwt Jessica Jones haar persoonlijke leven en carrière als detective op, en raakt ze verstrengeld in een zaak rond mensen met buitengewone krachten in New York City.

Vanaf 20 november te zien.

Bron: TVGuide

Lees meer over: jessica jones, marvel, netflix, jewel, kostuum, krysten ritter, rachael taylor, trish walker

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws