search

Ons nieuws van vrijdag 13 november 2015

Synopsis voor cross-over 'Arrow' en 'The Flash'
Series / Nieuws

Synopsis voor cross-over 'Arrow' en 'The Flash'

"Legends of Today" en "Legends of Yesterday" verschijnen begin december.

Zagen we gisteren nog een eerste teamfoto, nu kun je de synopsissen lezen van de cross-over afleveringen tussen Arrow en The Flash. De The Flash-aflevering heet "Legends of Today", welke op 1 december wordt uitgezonden, en wordt als volgt omschreven:

"Vandal Savage (Casper Crump) arriveert in Central City en richt zijn vizier op Kendra Saunders (Ciara Renée). Nadat Vandal Kendra en Cisco aanvalt, vragen zij Barry om hulp. Barry realiseert zich hoe gevaarlijk Vandal is en gaat met Kendra naar Star City, waar hij Oliver en zijn team vraagt haar te verbergen totdat duidelijk is hoe Vandal gestopt kan worden. En dan duikt Hawkman (Falk Hentschel) ook nog op en hij vliegt weg met Kendra. Ondertussen ontwikkelt Harrison een serum waarmee Barry nog sneller kan rennen. Hij vraagt Jay (Teddy Sears) het uit te proberen."

De speciale aflevering van Arrow heet "Legends of Yesterday" en wordt op 2 december uitgezonden. De synopsis is als volgt:

"Oliver en Barry nemen Kendra en Carter mee naar een locatie om hen weg te houden van Vandal. Ze bereiden zich voor op een nieuw strijdplan. Malcolm organiseert een ontmoeting tussen Vandal, Green Arrow en The Flash, maar deze verloopt anders dan gepland. Ondertussen werken Felicity, Thea, Diggle en Laurel samen met Team Flash aan een wapen die krachtig genoeg is om Vandal te verwoesten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Plannen voor Jerry Bruckheimer-/Spike TV-serie 'Harvest' geschrapt
Series / Nieuws

Plannen voor Jerry Bruckheimer-/Spike TV-serie 'Harvest' geschrapt

Geen enkele benaderde acteur had interesse om het hoofdpersonage te spelen in de serie.

Spike TV heeft de plannen voor de nieuwe tien-delige dramaserie Harvest geschrapt. De gegeven reden is het niet kunnen vinden van een hoofdrolspeler. Ian Sobel en Matt Morgan (12 Monkeys) zouden alle tien de afleveringen schrijven voor Harvest, die de eerste dramaserie van het netwerk in negen jaar tijd zou zijn geweest. Jerry Bruckheimer was verbonden aan het project als producent.

Naar verluidt zou Spike onrealistische aanbiedingen hebben gedaan bij verschillende grote acteurs, die vervolgens allen de hoofdrol afwezen. Ondanks de huidige schrapping wordt er wel nog gezocht naar een showrunner voor de serie, die moet gaan over de toezichthouder van een kerkhof, die door omstandigheden wordt gedwongen om lichaamsdelen op de zwarte markt te verkopen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd-recensie: 'Popoz' seizoen 1 & 2
Series / Blu-ray Review

Dvd-recensie: 'Popoz' seizoen 1 & 2

Prima uitgave, helaas zonder substantiële extra\'s.

Cast: Huub Smit (Ivo), Sergio Hasselbaink (Randy), Ancilla Tilia (Leo), Noel Deelen (Coco) | Zender: Comedy Central | Jaren: 2013-2014

Politieserie Popoz was ontzettend populair bij Comedy Central. De redelijk kleine zender maakte daarmee zijn succesvolste serie ooit en het is dus niet gek dat de boel nu op een Dvd wordt uitgegeven, waarop alle afleveringen te zien zijn.

Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan. Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers!



DVD: Popoz seizoen 1 en 2 | Duur: 240 min. | Release: oktober 2015 | Video: 16:9 (1.85:1) | Audio: Nederlands DD 5.1 | Ondertiteling: Nederlands, Engels | Discs: 2x DVD| EAN: 8-715664-116579 | Met dank aan: Dutch FilmWorks

De serie wordt aangeleverd in een standaard Dvd-hoes. Voorop zien we agenten Ivo en Randy, met een fikse explosie achter zich. Achterop verder een uitgebreide synopsis en de gebruikelijke informatie over de technische details. De beeldverhouding is 16:9 en de audio Dolby Digital 5.1. In de hoes tref je twee schijven aan, die elk één seizoen bevat. De schijven bevatten beiden ruwweg twee uur aan materiaal.

Beeld en geluid
De beeld- en geluidkwaliteit is prima voor een Dvd-uitgave. De lijnen zijn niet uitzonderlijk scherp, maar details zijn wel voldoende zichtbaar om voor een prettige kijkervaring te zorgen. De muziek is zo nu en dan wat bombastisch, maar niet op een manier die de rest uit balans gooit. Dialoog is namelijk ook goed te volgen.

Extra's
Veel extra's treffen we niet aan op de uitgave. Er is vooral materiaal bijgevoegd voor Popoz de Film, die sinds 8 oktober in de bioscoop draait. We kunnen een trailer en een clip bekijken van de film. Leuk materiaal voor de liefhebber, maar het is voor zelfpromotie. De film draaide immers slechts 6 dagen na de release van deze uitgave in de bioscoop, dus heel exclusief is het materiaal niet (zoals wordt aangegeven op de box).

Toekomst
Of er een derde seizoen komt is niet helemaal zeker. Vermoedelijk wel, gezien de populariteit van de franchise. Een bevestiging is er echter nog niet. Van acteurs Huub Smits en Sergio Hasselbaink weten we wel dat ze zin hebben in nog meer seizoenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jessica Jones draagt klassiek kostuum in serie
Series / Nieuws

Jessica Jones draagt klassiek kostuum in serie

Althans, dat is het gerucht.

Nog maar een week en dan is op Netflix het complete eerste seizoen van Marvel-serie Jessica Jones te zien. De serie, waarin Krysten Ritter heldin Jessica Jones speelt, draait om de heldin ná haar leven als superheld. Toch is er nu het verhaal dat we het personage in haar klassieke en vrij bijzondere kostuum te zien krijgen.

Volgens TVGuide zal ze in een flashback het pak dragen. Dat kan je hierboven zien. In de flashback die TVGuide omschrijft, zou Jessica samen met haar beste vriend Trish Walker (Rachael Taylor) te zien zijn. Die stelt dat haar vriendin een wit pak moet dragen en zichzelf Jewel moet noemen. Jones heeft daar weinig interesse in.

Verder zal er waarschijnlijk weinig actie te zien zijn met Jessica in het kostuum. De serie draait daar immers niet om. Nadat er een tragisch einde komt aan haar kortdurende superheldentijd, bouwt Jessica Jones haar persoonlijke leven en carrière als detective op, en raakt ze verstrengeld in een zaak rond mensen met buitengewone krachten in New York City.

Vanaf 20 november te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto derde seizoen 'Penny Dreadful'
Series / Foto's

Eerste foto derde seizoen 'Penny Dreadful'

Het ziet er niet goed uit voor Vanessa.

Showtime heeft een eerste foto van het derde seizoen van horrorserie Penny Dreadful vrijgegeven. Op het beeld zien we Vanessa Ives (Eva Green), in de schoot liggen van therapeut Dr. Seward (Patti LuPone). Zij moet Vanessa helpen bij het strijden tegen de kwade krachten waar ze maar niet aan kan ontsnappen. Dat zal ook centraal komen te staan in het nieuwe seizoen van de serie.

Anderen belangrijke personages zijn Dr. Jekyll (Shazad Latif), Ethan (Josh Hartnett), Sir Malcolm (Timothy Dalton), en Lily Billie Piper).

Het derde seizoen van de serie gaat in 2016 van start met uitzendingen. Aan het einde van het tweede seizoen bleek dat Lily een groot plan had en dat zal ze willen uitvoeren. Daarbij proberen uiteindelijk Vanessa, Ethan en Sir Malcolm haar tegen te houden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.