search
HBO Max gaat deze week door met 'The Sympathizer' en 8 andere topseries
Series / Nieuws

HBO Max gaat deze week door met 'The Sympathizer' en 8 andere topseries

Wat wordt het deze week? Ga je voor spannende drama's of luchtige komedies?

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


The Sympathizer


Verschijnt op: Maandag 22 april | Release: Seizoen 1 - aflevering 2 | Genre: Drama / Geschiedenis / Thriller | Kijk op: HBO Max

Tegen het einde van de Vietnamoorlog vlucht een informant die geïnfiltreerd was in het Zuid-Vietnamese leger naar de Verenigde Staten. Hij vestigt zich in een vluchtelingengemeenschap en blijft in het geheim spioneren en informatie doorgeven aan de Vietcong.
The Jinx: The Life and Death of Robert Durst


Verschijnt op: Maandag 22 april | Release: Seizoen 2 | Genre: Documentaire / Biografie / Misdaad | Kijk op: HBO Max

Deze zes-delige documentaire-reeks toont het zeven jaar durende onderzoek naar een serie van onopgeloste misdaden en de man die ervan verdacht werd de dader te zijn - Robert Durst, telg van de rijke Durst familie in New York.
The Girls on the Bus


Verschijnt op: Vrijdag 26 april | Release: Seizoen 1 - aflevering 8 | Genre: Drama | Kijk op: HBO Max

Vier vrouwelijke journalisten vinden vriendschap, liefde en schandalen terwijl ze een stoet ondeugdelijke presidentskandidaten volgen.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

21 april : Ninja Kamui (seizoen 1 - aflevering 11) - Animatie / Actie / Misdaad - De zoektocht naar wraak van een voormalig lid van een ninja-clan koppelt hem aan FBI-agenten die de moord op zijn vrouw en zoon onderzoeken.

22 april: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 10) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

23 april: The Synanon Fix (seizoen 1 - aflevering 4) - Documentaire - De opkomst en ondergang van de Synanon-organisatie wordt verteld door de ogen van de leden die het geleefd hebben, van de vroege dagen als baanbrekend rehabilitatieprogramma, tot de latere neergang in wat menig mensen als een sekte beschouwen.

23 april: All American (seizoen 6 - aflevering 4) - Drama / Sport - All American, geïnspireerd op het leven van NFL-ster Spencer Paysinger, vertelt het verhaal van een jonge American Footbal-speler uit Compton, die in een wereld vol uitdagingen en kansen komt als hij wordt gerekruteerd door een team uit Beverly Hills.

25 april: Velma (seizoen 2) - Animatie / Avontuur / Komedie - Deze serie is losjes gebaseerd op het personage Velma uit Scooby Doo.

26 april: We're Here (seizoen 4) - Reality-TV - Een drietal dragqueens trekt door verschillende steden en dorpen in Amerika om hun eigen "dragdochters" te inspireren en te leren om uit hun comfortzone te stappen voor een avond vol ongeremde dragoptredens.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan naar The Sympathizer of naar The Jinx: The Life and Death of Robert Durst?

 • The Sympathizer

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Jinx: The Life and Death of Robert Durst

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen