search
Terugkeer van 'Squid Game': Seizoen 2 verschijnt eerder dan verwacht op Netflix
Series / Nieuws

Terugkeer van 'Squid Game': Seizoen 2 verschijnt eerder dan verwacht op Netflix

Fans van het langverwachte tweede seizoen hoeven gelukkig niet lang te wachten.

Netflix maakt zich op voor een rijkelijk gevulde tweede helft van het huidige kalenderjaar, met de release van een hele lijst topseries. Eén daarvan is het langverwachte tweede seizoen van het megasucces Squid Game.

De grote baas van Netflix, Ted Sarandos, heeft afgelopen woensdag een reeks prominente series aangekondigd en daaruit bleek dat Squid Game in de tweede helft van dit jaar uit zal komen.

Ongekend succes


Wat ooit begon als een idee uit Zuid-Korea, dat gepitched werd aan Netflix als duistere dramaserie over een luguber spel, groeide uit tot de allergrootste serie voor de streamingdienst ooit. Miljoenen mensen over de hele wereld zagen de beproevingen van hoofdpersonage Seong Gi-hun (Lee Jung-jae).

Eerder schreven we dat het tweede seizoen van Squid Game wat meer zal induiken over de achtergrond en motieven van het personage Front Man, oftewel Hwang In-ho (Lee Byeong-heon) en de overige winnaars van het bloedige spel.

Nog veel meer gave series


Naast de terugkeer van Squid Game verschijnen dit jaar ook nog series als Cobra Kai, Outer Banks, Emily in Paris en het tweede seizoen van de succesvolle thriller The Night Agent.Tot het nieuwe seizoen uitkomt, bekijk je alle afleveringen van Squid Game op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat seizoen 2 van Squid Game het eerste seizoen kan overtreffen?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen