search
Synopsis voor cross-over 'Arrow' en 'The Flash'
Series / Nieuws

Synopsis voor cross-over 'Arrow' en 'The Flash'

"Legends of Today" en "Legends of Yesterday" verschijnen begin december.

Zagen we gisteren nog een eerste teamfoto, nu kun je de synopsissen lezen van de cross-over afleveringen tussen Arrow en The Flash. De The Flash-aflevering heet "Legends of Today", welke op 1 december wordt uitgezonden, en wordt als volgt omschreven:


"Vandal Savage (Casper Crump) arriveert in Central City en richt zijn vizier op Kendra Saunders (Ciara Renée). Nadat Vandal Kendra en Cisco aanvalt, vragen zij Barry om hulp. Barry realiseert zich hoe gevaarlijk Vandal is en gaat met Kendra naar Star City, waar hij Oliver en zijn team vraagt haar te verbergen totdat duidelijk is hoe Vandal gestopt kan worden. En dan duikt Hawkman (Falk Hentschel) ook nog op en hij vliegt weg met Kendra. Ondertussen ontwikkelt Harrison een serum waarmee Barry nog sneller kan rennen. Hij vraagt Jay (Teddy Sears) het uit te proberen."

De speciale aflevering van Arrow heet "Legends of Yesterday" en wordt op 2 december uitgezonden. De synopsis is als volgt:

"Oliver en Barry nemen Kendra en Carter mee naar een locatie om hen weg te houden van Vandal. Ze bereiden zich voor op een nieuw strijdplan. Malcolm organiseert een ontmoeting tussen Vandal, Green Arrow en The Flash, maar deze verloopt anders dan gepland. Ondertussen werken Felicity, Thea, Diggle en Laurel samen met Team Flash aan een wapen die krachtig genoeg is om Vandal te verwoesten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen