search
Foto toont team 'Arrow' en 'The Flash'
Series / Nieuws

Foto toont team 'Arrow' en 'The Flash'

De belangrijkste superhelden verenigd op één beeld.

The CW lanceert binnenkort crossover Legends of Tomorrow, waarin de cast van Arrow en The Flash te zien is. Nu heeft Marc Guggenheim, producent van de series, een blik op de verenigde teams vrijgegeven. Hierboven zie je een foto met Oliver, Diggle, Speedy, Black Canary, Barry, Hawkgirl en Hawkman. Wat er met de handen van Barry aan de hand is, weten we niet.


Eerder vertelde Arrow-acteur Stephen Amell nog het volgende over de crossovers. "Vorig jaar was zo ontworpen dat je als je fan van de ene of de andere serie was, je zowel 108 van 'Flash' als 308 van 'Arrow' los van elkaar kon kijken en ervan kon genieten. Dat is dit jaar niet het geval. Als je ze back-to-back bekijkt, vormen ze een twee uur durende televisie aflevering."

"Het grootste deel van de aflevering van 'Flash' speelt zich af in Star City en het grootste deel van de 'Arrow'-aflevering in Central City. Er is een gezamenlijke vijand en dat was vorig jaar niet het geval. En in het algemeen hebben we goed werk verricht in het verweven van niet twee, maar drie series. Deze afleveringen zijn samen cruciale prestaties voor de series. We namen een scène op met negen superhelden erin. Negen mensen met ofwel krachten of superpakken. Het was geweldig om naar te kijken en de wereld waar meer dan drie jaar aan gewerkt is te zien."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen