search
4 verstopte en sterk ontvangen scifi-series op Netflix die je gezien wil hebben
Series / Specials

4 verstopte en sterk ontvangen scifi-series op Netflix die je gezien wil hebben

Ontdek vier prima scifi-series op Netflix: Love, Death & Robots, Resident Alien, 3% en The OA.

Netflix verscheen op 11 september 2013 in Nederland en sindsdien verschenen er al honderden, zo niet duizenden series op de streamingdienst. Hieronder weer vier series die wat meer verstopt zijn. Wie weet iets voor jou?

Love, Death & RobotsOp Rotten Tomatoes krijgt Love, Death & Robots een mooie 86% en er zijn tot op heden drie volumes verschenen. Je kunt de animatiereeks streamen op Netflix.

In Love, Death & Robots zie je angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van komedie. Deze NSFW-anthologie van animatiefilms komt van onder andere Tim Miller en David Fincher.Resident AlienOp Rotten Tomatoes krijgt Resident Alien een ijzersterke 97% en de tien afleveringen van het eerste seizoen kun je streamen op Netflix.

In Resident Alien verbergt een dokter in een stadje zijn buitenaardse identiteit en zijn geheime missie. Hij is op zoek naar zijn schip en probeert niet op te vallen.3%Op Rotten Tomatoes vind je voor 3% geen recensies, maar de publieksscore staat op een nette 81%. De vier seizoenen van deze Braziliaanse scifi-serie vind je allemaal op Netflix.

In 3% zie je een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken. Iedereen krijgt één kans om zich bij deze 3% van de bevolking te voegen.The OAMet een mooie 84% op de Tomatometer stream je de twee delen van The OA op Netflix.

In The OA is het zeven jaar nadat ze is verdwenen. Een jonge vrouw keert terug met mysterieuze nieuwe krachten. Ze schakelt vijf vreemdelingen in voor een geheime missie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan naar 3% of The OA?

 • 3%

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The OA

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen