search
Een van de bekende CSI-series op Videoland is gecanceld
Series / Nieuws

Een van de bekende CSI-series op Videoland is gecanceld

Tegenwoordig worden ook series die prima presteren, zonder pardon opgedoekt.

Het Amerikaanse televisienetwerk CBS is met de grote voorjaarsschoonmaak begonnen, nu het een aantal series heeft gecanceld, waaronder een van de bekendste CSI-series, CSI: Vegas.

Het begon allemaal in het jaar 2000 toen de serie CSI: Crime Scene Investigation in première ging. Inmiddels is de franchise uitgegroeid tot een televisiefilm en vier spin-offs, waar het voor de variant uit Vegas nu voorbij is.

Oude criminaliteit, nieuwe onderzoeken


CSI: Vegas zal, samen met het eveneens gecancelde So Help Me Todd, aankomende mei de seizoensfinale uitzenden, wat het einde inluidt van beide series. De serie is momenteel bezig aan het derde seizoen en volgt nieuwe onderzoekers van het Las Vegas Crime Lab.

In de hoofdrollen spelen Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Ariana Guerra, Lex Medlin en Jay Lee. Ook sterren uit de originele serie verschenen, waaronder Jorja Fox en William Petersen in het eerste seizoen en Marg Helgenberger in het tweede seizoen.

Ruimtegebrek op CBS


Zowel CSI: Vegas als So Help Me Todd zijn niet gecanceld vanwege een gebrek aan kijkcijfers, beide series presteerden immers prima, maar het zou eerder een kwestie van planning kunnen zijn geweest, waarbij er simpelweg niet genoeg ruimte was voor hen op de programmering.In de wereld van CSI blijft gelukkig nog genoeg te ontdekken. Bekijk alle afleveringen van CSI: Vegas op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij een echte fan van de CSI-series?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen