search
De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?
Series / Specials

De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

Nieuwe Zweedse thriller Deliver Me op Netflix: tieners betrokken bij gruwelijke misdaden en complexe gevolgen.

Een nieuwe Zweedse thriller genaamd Deliver Me zal binnenkort op Netflix te zien zijn. Voordat je jezelf verliest in de duistere wereld van Deliver Me, zijn hier vijf vragen waarvan je de antwoorden zeker even moet doornemen.

Waar gaat de serie over?


Deliver Me werpt een intense blik op een samenleving waarin geweld en tragische gebeurtenissen schering en inslag zijn, vooral in achtergestelde gemeenschappen. De serie zoomt in op een confronterende realiteit waarin tieners betrokken raken bij gruwelijke misdaden. Het onderzoekt de complexe gevolgen van deze gebeurtenissen, terwijl het ook dieper ingaat op vragen over verantwoordelijkheid en de manier waarop we als samenleving omgaan met de jeugd.

Is de serie op een boek gebaseerd?


Ja, het is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Malin Persson Giolito.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Ardalan Esmaili als Farid, Yusra Warsama als Leila en Mahmut Savakci als Sudden. Esmaili is bekend van zijn rol in de Deense Netflix-film A Beautiful Life, Warsama was onder andere te zien in Castle Rock en Savakci heeft rollen gehad in series zoals Top Dog en Easy Money.

Voor wie is deze serie?


Deliver Me zal zeker aantrekkelijk zijn voor liefhebbers van Scandinavische misdaadseries en voor mensen die geïnteresseerd zijn in verhalen die dieper ingaan op sociale kwesties en menselijke psyche.

Is de serie te bingen?


Gezien het een Netflix Original is, kunnen we ervan uitgaan dat alle vijf afleveringen tegelijk beschikbaar zullen zijn, en dus direct te bingewatchen. Het is wel een miniserie, dus er komt nagenoeg zeker geen tweede seizoen.Je kunt Deliver Me zien op Netflix vanaf morgen, woensdag 24 april.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Lijkt jou Deliver Me een serie waarvan jij kan genieten?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen