search
'The Office' en '30 Rock'-iconen slaan handen ineen voor nieuwe komedieserie op Netflix
Series / Nieuws

'The Office' en '30 Rock'-iconen slaan handen ineen voor nieuwe komedieserie op Netflix

Netflix kan met de twee komedie-iconen zomaar een potentiële hit in handen hebben.

Twee van de grootste komedieseries uit de jaren 2000, The Office en 30 Rock, werden geleid door acteurs Steve Carell en Tina Fey, en hebben nu besloten samen te gaan werken voor een nieuwe komedieserie op Netflix.

In The Four Seasons, een Netflix-komedieserie gebaseerd op de gelijknamige film uit 1981, is Carell gekozen als tegenspeler van Fey. De serie is gecreëerd door Fey en haar voormalig 30 Rock-collega's Lang Fisher en Tracey Wigfield.

Oude bekenden


Het wordt voor Carell en Fey een weerzien, na hun samenwerking in de succesvolle komediefilm Date Night uit 2010. Welke rol Carell precies gaat vervullen wordt nog geheimgehouden, maar het zal in elk geval een prominente rol worden.

The Four Seasons was oorspronkelijk een film geschreven en geregisseerd door Alan Alda, met Carol Burnett en Alda zelf in de hoofdrollen. Het verhaal volgt drie stellen die elk seizoen samen op vakantie gaan. Voor de nieuwe serie zal Alda ook actief zijn als producent.

Niet het enige weerzien


Naast zijn hereniging met Fey, zal Carell deze zomer ook te horen zijn in de animatiefilm IF. Deze film is geregisseerd door John Krasinski, een voormalige The Office-collega, bekend van zijn rol als Jim Halpert.Wanneer we de nieuwe serie kunnen verwachten is nog niet bekend. Wel kun je altijd nog The Office streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat denk jij: gaat dit Netflix-project slagen?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen