search
Bekende Italiaanse actrices en geweld duwen nieuwe Netflix-serie 'Briganti' direct de top 10 in
Series / Nieuws

Bekende Italiaanse actrices en geweld duwen nieuwe Netflix-serie 'Briganti' direct de top 10 in

De Italiaanse Netflix-serie staat een paar dagen online en nu al in de Netflix Top 10.

Netflix heeft zijn nieuwe Italiaanse Netflix Original online gezet. De serie Briganti staat gelijk in de Netflix Top 10 en de oplettende kijker heeft gelijk twee bekende Italiaanse actrices in de serie ontdekt.

De twee belangrijkste hoofdrollen zijn namelijk voor actrices Matilda Anna Ingrid Lutz (Reptile, Rings, Revenge, Red Sonja) en Michela De Rossi (The Many Saints of Newark). Ze spelen respectievelijk Michelina Di Cesare en Filomena De Marco.

Misdaad in de 19e eeuw


Briganti komt binnen op de achtste plaats in de Netflix Top 10 en wordt dus gelijk goed bekeken. Rotten Tomatoes laat op het moment van schrijven helaas nog geen percentages zien. De IMDb komt tot op heden tot een 6,9.

De Italiaanse misdaadserie speelt zich af in het midden van de 19e eeuw in het zuiden van Italië. Een vrouw wordt gedwongen op de vlucht te slaan en transformeert zich in de genadeloze leider van een groep bandieten.

The Quest for Gold


Briganti alias Brigands: The Quest for Gold lijkt op te bouwen naar een tweede seizoen, maar of die er komt is nog niet duidelijk. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en staat sinds afgelopen dinsdag op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de film Revenge met Matilda Anna Ingrid Lutz gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen