search
Duister en spannend: Nieuwe Scandinavische topserie 'I Dina Händer' van Netflix kaapt de top 10
Series / Netflix Kijktip

Duister en spannend: Nieuwe Scandinavische topserie 'I Dina Händer' van Netflix kaapt de top 10

De Zweedse serie I Dina Händer pakt gelijk de derde plaats in de toplijst van Netflix.

De afgelopen dagen staan de Britse Netflix-serie Baby Reindeer en de Noorse Netflix-serie Midtsommernatt hoog in de Netflix Top 10. Nu is er weer een andere Netflix-serie die van zich laat horen: het sterk ontvangen I Dina Händer alias Deliver Me.

De miniserie is gebaseerd op een boek van Malin Persson Giolito en staat sinds afgelopen woensdag op de streamingdienst. Je ziet rollen van onder andere Yasir Hassan, Olle Strand, Yusra Warsama, Ane Dahl Torp en Henrik Norlén.

Gruwelijke misdaad


Netflix omschrijft de serie met de steekwoorden Duister, Spannend en Scandinavische Krimi's. En die passen prima bij de serie, aangezien het verhaal gaat over een 14-jarige die een gruwelijke misdaad pleegt.

In de serie wordt vooral ingegaan op de vraag wie verantwoordelijk is voor deze daad. Is het de 14-jarige Dogge (Olle Strand) die zijn vriend Billy (Yasir Hassan) neerschiet, of komt het door de achterstandswijk waarin ze leven?

Nummer 3


I Dina Händer komt binnen op de derde plaats in de Netflix Top 10. Aangezien de ontvangst ruim voldoende is, kan aangenomen worden dat de serie nog meer kijkers gaat trekken en waarschijnlijk op de bovenste plaats van de Netflix Top 10 eindigt.Op het moment van schrijven staat de serie op een 6,9 op de IMDb. Wil je de serie een kans geven, dan vind je deze nu hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al begonnen met deze Netflix-serie?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen