search
Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+
Films / Nieuws

Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

De film All of Us Strangers staat sinds enkele dagen op Disney+: ga deze direct kijken.

De film All of Us Strangers kreeg eigenlijk helemaal niet zoveel aandacht. En dat is vreemd, aangezien het drama op een 7,7 op de IMDb staat en maar liefst 96 procent op de Tomatometer van Rotten Tomaties.

Alweer even geleden draaide de film van regisseur Andrew Haigh (Lean on Pete) in de filmhuizen en nu kun je naar Disney+ om de film te kijken.

Sterk ontvangen


Met 96% op de Tomatometer behoort de film tot de sterkst ontvangen films van 2024, zij het dat All of Us Strangers al in 2023 in de States verscheen. "All of Us Strangers onderzoekt diep verdriet en liefde door een fantastische lens die altijd gebaseerd is op menselijke emoties," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

De hoofdrolspelers Andrew Scott (Spectre) en Paul Mescal (Aftersun) doen het voortreffelijk en dan zien we ook nog eens Jamie Bell (Rocketman) en Claire Foy (The Crown) in twee opvallende bijrollen.

Nu op Disney+


Het advies is dan ook om de film te gaan kijken., Je kijkt All of Us Strangers All of Us Strangers op Disney+.In All of Us Strangers heeft Adam een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry, die het ritme van zijn dagelijkse leven overhoop gooit. Naarmate Adam en Harry hechter worden, voelt Adam zich meer en meer aangetrokken door zijn ouderlijk huis, waar het lijkt alsof zijn reeds lang geleden gestorven ouders allebei nog leven en er nog net zo oud uitzien als de dag waarop ze meer dan dertig jaar eerder gestorven zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij All of Us Strangers in de bioscoop gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen