search
Disney+ trakteert op 18 nieuwe series en spannende afleveringen in mei.
Series / Nieuws

Disney+ trakteert op 18 nieuwe series en spannende afleveringen in mei.

Deze maand keren een hele berg iconische series terug en zien we veel nieuwe titels.

Disney+ zet in mei weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


American Horror Story


Verschijnt op: Woensdag 1 mei | Release: Seizoen 12 - deel 2 | Genre: Drama / Horror / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

Deze anthologieserie volgt verschillende personages, locaties en presenteert verschillende aspecten van het immer zo geliefde horrorgenre.

Shardlake


Verschijnt op: Woensdag 1 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Historie / Mysterie | Kijk op: Disney+

Het is 1536. Het leven van Matthew Shardlake wordt verstoord als Thomas Cromwell hem opdraagt om een verdachte dood in het afgelegen klooster van Scarnsea te onderzoeken. Bedrog en corruptie zijn er wijdverbreid en al snel wordt duidelijk dat de moord niet de eerste is. Shardlake raakt verstrikt in een web van leugens dat niet alleen zijn integriteit, maar ook zijn leven bedreigt.




Doctor Who


Verschijnt op: Zaterdag 11 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Avontuur / Drama / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

De Doctor en zijn reisgenoot Ruby Sunday reizen door tijd en ruimte, met avonturen, helemaal van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS – een tijdreizend schip in de vorm van een politietelefooncel – komen ze ongelooflijke vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagend snottermonster en de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe.




Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

1, 8 mei: Blood Free (seizoen 1 - aflevering 7-10) - Drama / Sciencefiction / Thriller - Jayu is de CEO van BF. Ondanks bedreigingen breidt ze het bedrijf uit. Als de dreigementen aanhouden, huurt BF ex-marinier Chaewoon in om haar te beschermen. Vreemd genoeg lost Chaewoon Jayu's problemen heel eenvoudig op. Binnen BF zijn er steeds meer geheimen en verdenkingen.

1, 8 mei: House of the Owl (seizoen 1 - aflevering 6-10) - Drama - Op het hoogtepunt van zijn carrière en macht ondervindt Japans meesterfixer, die politici en CEO's door grote nationale schandalen heeft geloodst, dat het moeilijker is om zijn gezin te fixen dan om een land te fixen.

1 mei: Sand Land: The Series (seizoen 1 - aflevering 13) - Animatie / Actie / Avontuur - Zandland is een mysterieuze wereld waar demonen en mensen moeten zien te overleven in een dorre woestenij. In de hoop om hun watervoorraad aan te vullen gaan de duivelprins Beëlzebub, de demon Dief en de mens, sheriff Rao, samen op reis om de Legendarische Bron te zoeken.

1, 8, 15 mei: X-Men '97 (seizoen 1 - aflevering 8-10) - Animatie / Actie / Avontuur - X-Men '97 keert terug naar het iconische tijdperk van de jaren 90 waarin de X-Men, een groep mutanten die hun bijzondere gaven gebruiken om een wereld te beschermen die hen haat en vreest, als nooit tevoren worden uitgedaagd en gedwongen worden geconfronteerd met een gevaarlijke en onverwachte nieuwe toekomst.

1 mei : Star Wars: The Bad Batch (seizoen 3 - aflevering 15) - Animatie / Actie / Avontuur - Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.

1, 8, 15, 22, 29 mei: Tracker (seizoen 1 - aflevering 3-7) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

1, 8 mei: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 16-17) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.

5, 12, 19, 26 mei: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 5-8) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

6, 13, 20 mei: Vanderpump Villa (seizoen 1 - aflevering 8-10) - Drama / Reality-TV - In deze serie komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump's personeel - die ze zelf heeft uitgekozen - terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

8 mei: Abott Elementary (seizoen 3) - Komedie - Deze comedy gaat over een groep gedreven, gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat onachtzame directeur – die hun weg zoeken in het openbare-schoolsysteem in de Amerikaanse stad Philadelphia.

10 mei: Past Lies (seizoen 1) - Drama - Deze serie vertelt het verhaal van een groep vrouwen wiens stabiele, succesvolle leven plots op zijn kop komen te staan als de menselijke resten worden gevonden van een van hun oude klasgenoten, die twintig jaar geleden tijdens een schoolreisje verdween.

15 mei: Uncle Samsik (seizoen 1) - Drama / Historie - Dit verhaal speelt zich af in de jaren 60 van de vorige eeuw, en draait om twee mannen, hun trots, hebzucht en vriendschap.

22 mei: Pauline (seizoen 1) - Drama / Fantasy / Thriller - Pauline, een 18-jarig meisje, raakt per ongeluk zwanger na een one-night stand met Lukas, die in werkelijkheid de duivel blijkt te zijn. Door de zwangerschap krijgt Pauline bovennatuurlijke krachten en ontvouwt zich een epische strijd tussen goed en kwaad.

23 mei: The Kardashians (seizoen 5) - Reality-TV - In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij het nieuwe seizoen van Doctor Who kijken op Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen