search
'Fallout'-hoofdrolspeelster over de Prime Video-hit: "einde was eerst heel anders"
Series / Featured

'Fallout'-hoofdrolspeelster over de Prime Video-hit: "einde was eerst heel anders"

De dystopische gameverfilming zou eerst heel anders eindigen volgens Lucy-actrice Ella Purnell.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ella Purnell speelt de naïeve Lucy MacLean die kennismaakt met de verwoeste aarde nadat ze jarenlang in een luxueuze ondergrondse bunker heeft geleefd. De jonge vrouw maakt in korte tijd een enorme verandering door.

De meest aangrijpende scène is het moment waarop Lucy herenigd wordt met haar moeder Rose MacLean (Elle Vertes). Haar moeder is echter in een ghoul veranderd: als gevolg van nucleaire straling heeft ze het uiterlijk van een soort zombie.

Geharde vrouw


In een interview met GQ bespreekt Purnell het moment waarop Lucy haar moeder terugvindt en besluit om haar uit genade neer te schieten. Het bijzondere is dat dit onderdeel van het verhaal in eerste instantie heel anders zou lopen.

Purnell: "In eerste instantie schiet ik [als Lucy] mijn moeder dood, en het is een ongelooflijk emotioneel moment, vol tranen. Maar toen dat filmden klopte het niet. We bedachten dat Lucy door haar belevenissen is veranderd in een geharde vrouw".

Genade


Nadat Lucy jarenlang heeft geloofd dat haar moeder, Rose MacLean, overleed toen zij zelf nog kind was, vindt ze Rose totaal onverwacht terug. Rose is echter weinig meer dan een verbrand lichaam en Lucy kan hierin haar moeder niet zien. "In die korte momenten maakt ze als het ware een compleet rouwproces door. Ik gaf nog wel aan 'maar snapt het publiek wel dat Lucy dit doet bij wijze van genade?' Terwijl ze tegelijkertijd vasthoudt aan haar woede" besluit de actrice.



Fallout is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sta jij al te trappelen om seizoen 2 van Fallout te kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen