search
Vergeet Prime Video: Paul Mescal's wereldwijd succesvolle 'Normal People' is gewoon te streamen op NPO Plus
Series / Specials

Vergeet Prime Video: Paul Mescal's wereldwijd succesvolle 'Normal People' is gewoon te streamen op NPO Plus

Ontdek deze grote hits op NPO Plus, waaronder de wereldwijde hit Normal People.

Hoewel er ontelbaar veel goede series te vinden zijn op streamingdiensten zoals Netflix en Disney+, zijn er ook nog andere opties beschikbaar. Neem bijvoorbeeld deze vier geweldige series op NPO Plus.

Normal PeopleNormal People is de serie waarmee Paul Mescal naamsbekendheid heeft gekregen. Hij schittert samen met Daisy Edgar-Jones in de hoofdrollen in de hartverscheurende verfilming van Sally Rooney's gelijknamige boek.

In Normal People ontmoeten de populaire Connell en de verlegen Marianne elkaar. Hun vriendschap loopt uit tot een band die niet simpel met woorden uitgelegd kan worden.DexterEen andere boekverfilming die op NPO Plus staat, is Dexter. Deze serie uit 2006 is gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay en heeft ondertussen al acht seizoenen.

Dexter volgt forensisch onderzoeker Dexter Morgan (Michael C. Hall). Hij werkt bij de politie op de afdeling moordzaken, maar is zelf stiekem een seriemoordenaar. Bovendien heeft hij zijn adoptievader geleerd hoe je de perfecte moord pleegt.The GoldBen je op zoek naar een misdaaddrama? Kijk dan niet verder dan The Gold op NPO Plus. De serie is eerder dit jaar genomineerd voor Beste Drama Serie voor de Royal Television Society Programma Awards en in dezelfde categorie voor de British Academy Television Awards.

The Gold gaat over één van de grootste overvallen in Engeland, namelijk de Brink's-Matt overval in 1983. Er werd maar liefst £ 26 miljoen aan goud, diamanten en contant geld gestolen uit een pakhuis. De zes overvallers moeten in korte tijd al het geld proberen wit te wassen, terwijl ze achterna gezeten worden door inspecteur Boyce en zijn team.Fifteen-LoveFifteen-Love is één van de nieuwe titels op NPO Plus. Het acteerwerk wordt door, onder andere, The Guardian, "betoverend" genoemd.

Fifteen-Love gaat namelijk over de hechte band tussen tenniswonder Justine Pearce en haar coach Glenn.Ondanks alle inzet gaat het helemaal mis met de tenniscarrière van Justine. Wanneer Glenn vijf jaar na het incident weer terugkeert, wordt het leven van Justine weer helemaal overhoop gehaald.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij toegang top NPO Plus?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen