search
Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen
Series / Nieuws

Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

Het wordt voor HBO Max een ongekend volle maand met veel nieuwe topseries.

HBO Max zet in mei weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


Hacks


Verschijnt op: Donderdag 2 mei | Release: Seizoen 3 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: HBO Max

Hacks onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, en een 25-jarige verschoppeling.
The Sympathizer


Verschijnt op: Maandag 6 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 4 | Genre: Drama / Geschiedenis / Thriller | Kijk op: HBO Max

Tegen het einde van de Vietnamoorlog vlucht een informant die geïnfiltreerd was in het Zuid-Vietnamese leger naar de Verenigde Staten. Hij vestigt zich in een vluchtelingengemeenschap en blijft in het geheim spioneren en informatie doorgeven aan de Vietcong.
Pretty Little Liars: Summer School


Verschijnt op: Donderdag 9 mei | Release: Seizoen 2 | Genre: Drama / Horror / Mysterie | Kijk op: HBO Max

Twintig jaar geleden dreigde een reeks tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje Millwood te verscheuren. Nu, in het heden, wordt een bonte mengeling van tienermeisjes -een nieuw groepje Little Liars- gekweld door een onbekende belager.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die komende maand op HBO Max verschijnen.

2 mei: The Girls on the Bus (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Drama - Vier vrouwelijke journalisten vinden vriendschap, liefde en schandalen terwijl ze een stoet ondeugdelijke presidentskandidaten volgen.

2 mei: Angel of Death (seizoen 3) - Misdaad - Niet de identiteit van de moordenaar is het mysterie, maar zijn motieven. Wat verbindt de dader met de commissaris die het onderzoek leidt?

2 mei: The Convict (seizoen 3) - Misdaad / Drama - Rechter Alicja moet ten onrechte de gevangenis in voor moord en zint op wraak terwijl ze overleeft tussen de vrouwen die ze heeft veroordeeld.

4 mei: De zaak Menten (seizoen 1) - Documentaire - Het waargebeurde verhaal van hoe onderzoeksjournalist Hans Knoop probeerde de waarheid achter Pieter Menten te onthullen, een man die verantwoordelijk was voor de executie van Joodse families in Polen tijdens de oorlog.

6 mei: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 12) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

7 mei: All American (seizoen 6 - aflevering 6) - Drama / Sport - All American, geïnspireerd op het leven van NFL-ster Spencer Paysinger, vertelt het verhaal van een jonge American Footbal-speler uit Compton, die in een wereld vol uitdagingen en kansen komt als hij wordt gerekruteerd door een team uit Beverly Hills.

13 mei: Smiling Friends (seizoen 2) - Animatie / Kort / Komedie - De werknemers van een bedrijfje doen er alles aan om geluk naar een bizarre en kleurrijke wereld te brengen. Het bedrijf bestaat uit de cynische Charlie en topwerknemer Pim. Ze bezoeken klanten om hen op te vrolijken.

22 mei: Stax: Soulsville, U.S.A. (seizoen 1) - Muziek - In het Memphis van de jaren 1960 waagde een gedurfde groep artiesten het om hun eigen muziek te maken op hun eigen voorwaarden, en zo vormden ze Stax Records, een van de meest invloedrijke producenten van zwarte muziek in Amerika.

26 mei: My Adventures with Superman (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Verslaggevers Clark, Lois en Jimmy gaan op zoek naar wie Superman echt is. Onderweg krijgen ze te maken met gevaar, aliens, romantiek en de waarheid!

28 mei: Fallen Idols: Nick and Aaron Carter (seizoen 1) - Documentaire - Deze documentaire verkent de controverse rond beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Nick Carter en de persoonlijke strijd van zijn broer Aaron, inclusief mentale gezondheidsproblemen en verslavingsproblematiek die leidden tot zijn tragische dood in 2022.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je Pretty Little Liars: Summer School of The Convict?

 • Pretty Little Liars: Summer School

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Convict

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen