search
Kijken of skippen? Twijfels bij critici over nieuwe Bon Jovi serie: 'Thank You, Good Night: The Bon Jovi Story'
Series / Nieuws

Kijken of skippen? Twijfels bij critici over nieuwe Bon Jovi serie: 'Thank You, Good Night: The Bon Jovi Story'

Documentaireserie over Bon Jovi krijgt gemengde reacties van critici. Is de serie de moeite waard?

Bon Jovi is misschien wel één van de meest bekende rockbands aller tijden. En hoe dat zo vaak gebeurt met legendes, is er onlangs een documentaireserie over de band gemaakt. Zijn critici net zo'n groot fan van de serie als van hun muziek?

Bon Jovi is een band die geen introductie nodig heeft, maar de documentaireserie wellicht wel. Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story is geregisseerd door Gotham Chopra, een Amerikaanse ondernemer, producent, journalist, regisseur en auteur.

Rotten Tomatoes


De serie bestaat uit 4 afleveringen waarin alle bandleden, waaronder Richie Sambora (voormalig leadgitarist van de band), geïnterviewd worden. De serie heeft helaas niet de volledige aandacht van critici weten te pakken. De score op Rotten Tomatoes blijft namelijk hangen op een ietwat magere 67%.

Topcriticus Angie Han van The Hollywood Reporter legt in haar recensie uit waarom de serie niet de beste score heeft gekregen: "Thank You, Goodnight is een prima terugblik. Het is toegankelijk [...] en geliefd, maar betekent niet dat de serie een bijzonder inzicht geeft in de band."

"Te serieus"


Volgens Guardian neemt Bon Jovi zichzelf "veel te serieus, maar de documentaire benadrukt wel de spanning tussen performer en consument in een prachtige kunstvorm."



Al met al heeft de serie dus niet de grootste indruk achtergelaten, maar Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story zal ook niet snel worden vergeten door kijkers en fans. "Je kunt Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story niet kijken en weglopen zonder respect voor Jon Bon Jovi", aldus Rolling Stone.

Disney+


Wil je meer weten over het leven van Jon Bon Jovi? Stream dan Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Bon Jovi! Helemaal mijn muziek!

  • Zeker

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Zeker niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen