search
'Star Wars: Tales of the Empire': trailer laat alle schurken zien in aanloop naar de première op Disney+
Series / Trailer

'Star Wars: Tales of the Empire': trailer laat alle schurken zien in aanloop naar de première op Disney+

Deze zesdelige miniserie neemt je mee in de tijd van het Keizerrijk.

De nieuwe productie van Dave Filoni laat inmiddels welbekende personages van een totaal andere kant zien. In Star Wars: Tales of the Empire zien we door de ogen van Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) en Barriss Offee (Meredith Salenger) hoe bepaalde gebeurtenissen zich ontvouwen.

De laatste trailer geeft aan dat er nog meer personages te zien zullen zijn. De schurken Thrawn, Grievous en natuurlijk Darth Vader maken ook hun opwachting.

Twee verhalen


De serie richt zich op twee belangrijke verhaallijnen. Daarnaast spelen deze verhalen zich ook in verschillende periodes van het Keizerrijk af.

Het betreft zoals gezegd Morgan, die zich op het pad van de wraak bevindt. Barriss (Meredith Salenger) is een afvallige Jedi die zich in een snel veranderend Rijk moet zien te handhaven.

Originele cast


De oorspronkelijke cast leent hun stemmen aan de hoofdpersonages. Dit betekent dat onder andere Diana Lee Inosanto, Lars Mikkelsen en Jason Isaacs te horen zullen zijn als hun eigen personages. Dave Filoni heeft de serie bedacht en is samen met Athena Yvette Portillo en Carrie Beck tevens uitvoerend producent.Star Wars: Tales of the Empire is in Nederland vanaf 5 mei te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Tales of the Empire: ga jij kijken?

 • Jazeker

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Zeker niet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen