search
Nieuwe Netflix-app van KPN
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-app van KPN

KPN snapt wat wij als gebruikers willen: Een Netflix-app voor hun gratis dienst Méér TV.

Netflix. Meer dan 1.3 miljoen Nederlanders hebben het al. En voor een goede reden: héél véél series! Breaking Bad, Orange Is the New Black, House of Cards om er maar een paar te noemen. Allemaal absolute toppers en het aanbod blijft bovendien maar groeien. Geen onderbrekingen meer van eindeloze reclames en uiteraard kijken wanneer het jou het uitkomt. De toekomst is On Demand en Netflix is haar boegbeeld.


Maar ondanks al dit gemak is er één vraag die wij toch met enige regelmaat zien verschijnen in onze serietotaal postbus: "Hoe kan ik Netflix het meest makkelijk op mijn TV kijken?". Feit is namelijk dat lang niet iedereen een Smart-TV, Google Chromecast of Apple TV kastje heeft. En bovendien is ook niet iedereen even technisch aangelegd om het vervolgens aan de praat te krijgen. KPN heeft dit ook geconstateerd en maakt een superslimme move die volgens ons aangeeft dat ze snappen wat wij als gebruikers willen:

Een Netflix-app voor hun gratis dienst Méér TV.

Eenvoudig vanaf de bank met je afstandbediening de Netflix-App opstarten, te vinden via Méér TV via het interactieve tv menu (onder de categorie "TV & Video") en voilá, daar verschijnt de gehele catalogus van Netflix series & films. Makkelijker hadden ze het niet kunnen maken.

Dus heb je toegang tot KPN Méér en een Netflix account ren dan nu naar je TV en ervaar hoe makkelijk het werkt. Slimme zet KPN.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen