search
Nieuwe personages Marvels 'Iron Fist' onthuld
Series / Nieuws

Nieuwe personages Marvels 'Iron Fist' onthuld

Daarnaast zal Carrie-Ann Moss, net als in Jessica Jones, de rol van Jeryn Hogarth spelen.

Vorige week onthulde Marvel dat Scott Buck had getekend om te fungeren als showrunner en uitvoerend producent van de vierde serie die zij in samenwerking met Netflix zullen maken, namelijk Iron Fist. Vandaag werd door The Hashtag Show gemeld dat zij weten welke twee personages de hoofdrollen zullen hebben naast Danny Rand, alias Iron Fist.


De eerste rol die wordt genoemd is die van Dylan Kendall, die wordt beschreven als een jongen van ca. 25 jaar oud die een knappe, welgemanierde eenling is. Dit personage zou naar verluidt wel eens een alias kunnen zijn voor Danny Rand, dus niet echt een nieuw personage. Ook gaan er geruchten dat Dylan wel eens een jongere versie zou kunnen zijn van Wendell Rand, Danny's vader. In de Marvel-strips, ontdekte Wendell als kind de mystieke stad van K'un-L'un en gaat hij als volwassene opnieuw naar de stad, maar deze keer met zijn vrouw en zoon, de 9-jarige Danny Rand.

Het tweede personage zou de naam Harry Marshall dragen, een blanke man van ca. 50 jaar oud die uiterst intelligent, genadeloos, arrogant en aantrekkelijk moet zijn. Dit personage zou wel een de Steel Serpent kunnen zijn, mogelijk de hoofdzakelijke schurk in het eerste seizoen. De echte naam van de Steel Serpent is Davos, een inwoner van K'un-L'un die werd verbannen uit het mystieke land. Davos krijgt uiteindelijk de kracht van de Iron Fist, doe uiteindelijk terug wordt gestolen door Danny Rand. Volgens The Hashtag Show zou Harry Marshall ook wel eens een casting-alias kunnen zijn voor Harold Meachum, een zakenpartner van Wendell Rand. Wendell Rand werd uiteindelijk omgebracht door Meachum.

Naast dit alles zal Carrie-Anne Moss volgens de site terugkeren als Jeryn Hogarth, de advocaat uit Jessica Jones. In de strips werkt Hogarth voor Rands vader en beheert zij zijn nalatenschap.

Het is onbekend wanneer Iron Fist precies op Netflix te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen