search
Fans van 'Emily in Paris' opgelet: releasedatum seizoen 4 bekendgemaakt
Series / Nieuws

Fans van 'Emily in Paris' opgelet: releasedatum seizoen 4 bekendgemaakt

Binnenkort volgen er weer gloednieuwe romantische verhalen in de hoofdstad van de liefde.

Het is voor fans van Emily in Paris even wachten geweest om nieuwe afleveringen van de Netflix-hit te zien, maar eindelijk heeft Netflix een releasedatum bekendgemaakt van het aankomende vierde seizoen.

Seizoen drie werd volledig uitgebracht in 2022 en hoewel het niet lang duurde voordat Netflix de serie verlengde voor een vierde seizoen, is sindsdien niets meer vernomen. Gelukkig hoeven kijkers niet lang meer te wachten, want deze zomer komt Emily in Paris terug.

Experimenteren met uitbrengen


Tijdens het Netflix Is a Joke Fest 2024-evenement kondigde Netflix de releasedatum aan voor seizoen vier. Net als veel andere Netflix-series de laatste jaren, wordt het aankomende seizoen van Emily in Paris opgedeeld in meerdere delen.

Het eerste deel van seizoen vier wordt uitgebracht op 15 augustus, waarop deel twee ongeveer een maand later, 12 september, uitkomt. Net als voorgaande seizoenen bestaat Emily in Paris seizoen vier uit in totaal tien afleveringen. Ze worden rechtstreeks in tweeën gesplitst, waarbij elk deel van het seizoen bestaat uit vijf afleveringen.

De cast is er klaar voor


Het nieuws kwam met een video van de cast van Emily in Paris, die allemaal werden gevraagd om het nieuwe seizoen van de komedieserie in slechts een paar woorden te beschrijven. Hoofdrolspeelster Lily Collins trapt de gloednieuwe promo af.



Alle afleveringen van Emily in Paris stream je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Eindelijk is Emely weer terug! Ben jij ook zo blij?

  • Ja, meer dan blij

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, waarom zou ik blij moeten zijn?

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen