search
Paramount onthult wanneer 'Criminal Minds: Evolution' seizoen 2 verschijnt op Disney+
Series / Nieuws

Paramount onthult wanneer 'Criminal Minds: Evolution' seizoen 2 verschijnt op Disney+

Het team van FBI-agenten komt weer terug voor een gloednieuw avontuur.

Na jaren van succes kwam het spannende Criminal Minds vorig jaar na een korte onderbreking terug onder de titel Criminal Minds: Evolution, en nu volgt daarvan binnenkort het tweede seizoen.

Paramount zag de serie met enorm succes terugkeren, bestelde al snel een tweede seizoen en heeft zojuist de releasedatum vastgesteld. Het nieuwe seizoen, bestaande uit tien afleveringen, zal zijn eerste twee afleveringen vertonen op 6 juni, waarna wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen.

Nieuw seizoen, nieuwe zaak


Het komende seizoen begint als het elite-team van FBI-profilers het dodelijke mysterie van Gold Star onderzoekt. Naarmate het complot zich steeds verder ontvouwt, wordt de Behavioral Analysis Unit (BAU) geconfronteerd met een onverwachte wending.

Seriemoordenaar Elias Voit onderhandelt namelijk over een deal die hem naar de federale gevangenis overbrengt, rechtstreeks in de achtertuin van de BAU zelf. Het team komt voor de grootste dreiging tot nu toe te staan en komt niet ongeschonden uit de verwarrende gevolgen.

Nieuwe serie of oude serie?


In het eerste seizoen van Criminal Minds: Evolution moest het BAU-team van de FBI omgaan met een ongeïdentificeerde verdachte, die tijdens de COVID-lockdowns een netwerk van seriemoordenaars had opgebouwd, waardoor het team gedwongen werd hen één voor één op te sporen.



Het is voor fans wellicht wat verwarrend; het nieuwe Criminal Minds: Evolution is eigenlijk een continuering van Criminal Minds, en het aankomende tweede seizoen van Criminal Minds: Evolution kan dus ook worden gezien als het 17e seizoen van Criminal Minds. Stream alle afleveringen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nog meer Criminal Minds: dat is cool!

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen