search
Hét succesnummer van Netflix start aan zijn derde seizoen: dit moet je weten
Series / Specials

Hét succesnummer van Netflix start aan zijn derde seizoen: dit moet je weten

Het langverwachte derde seizoen van 'Bridgerton' gaat deze maand eindelijk van start.

Na meer dan twee jaar wachten is het eindelijk zover: seizoen 3 van Bridgerton verschijnt deze maand op Netflix. Wil je weten wat je kunt verwachten van de nieuwe afleveringen? Lees dan het antwoord op de volgende vijf vragen.

Waar hield seizoen 2 op?


Ieder seizoen van Bridgerton focust zich op een specifiek lid van de familie Bridgerton. In seizoen 2 was dit Anthony, en zijn romance met Kate Sharma. Inmiddels zijn de twee een koppel in de serie, dus is het tijd om te focussen op een nieuw personage.

Waar gaat seizoen 3 over?


De personages die dit seizoen de focus krijgen zijn Colin Bridgerton en Penelope Feathertington. We weten dat Penelope al jaren verliefd is op Colin, maar tot nu toe zag Colin haar altijd enkel als een goede vriendin.

Wanneer het seizoen begint, heeft Penelope haar crush op Colin laten varen en is ze op zoek naar een echtgenoot die ervoor kan zorgen dat ze onafhankelijk kan leven. Colin is er echter op uit om hun vriendschap weer op te laten bloeien.

Waarom duurde het zo lang?


Het heeft een tijdje geduurd voordat dit seizoen eindelijk aangekondigd werd. De opnames van het seizoen waren vorig jaar in de lente al afgerond, maar het post-productiewerk kostte wat extra tijd. Er moesten namelijk dingen aangepast worden, omdat uitvoerend producent Shonda Rhimes naar verluidt niet tevreden was.Wie zien we in dit seizoen?


Aangezien de focus op Penelope en Colin ligt in dit seizoen, is de meeste schermtijd weggelegd voor de acteurs in deze rollen. Als Penelope zien we Nicola Coughlan en als Colin zien we Luke Newton. Daarnaast zullen veel van de andere personages terugkeren die we in de vorige seizoenen zagen.

Moet je dit gaan kijken?


Fans van Bridgerton zullen geen seconde twijfelen of ze dit seizoen moeten kijken. Daarnaast is de serie absoluut een aanrader voor mensen die van kostuumdrama's en romantische series houden.

Seizoen 3 deel 1 van Bridgerton bekijk je vanaf 16 mei op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Noem jij jezelf een Bridgerton-fan?

 • Jazeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niet echt

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen