search
4 verborgen en hilarische komedies op Netflix die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien
Series / Nieuws

4 verborgen en hilarische komedies op Netflix die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien

Mocht je gewoon zin hebben om te lachen, laat je dan vooral door het onderstaande inspireren.

Toen Netflix op 11 september 2013 voor het eerst de Nederlandse markt betrad, begon een eindeloze stroom aan series te vloeien. Temidden van deze overvloed schuilen echter enkele verborgen schatten die nog wel eens over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze juweeltjes voor je uitgelicht. Zijn deze wat voor jou?

Trailer Park BoysDeze serie liep meer dan een decennium en is uitgegroeid tot een cultfenomeen. Onder het grote publiek is de serie wat minder bekend maar krijgt van hen desalniettemin een ruime 89% op Rotten Tomatoes.

Trailer Park Boys volgt de avonturen van een groep bewoners van een trailerpark, met inbegrip van twee hoofdpersonages die afwisselend in en uit de gevangenis zijn, die wonen in het fictieve Sunnyvale Trailer Park in Dartmouth, Nova Scotia.
LilyhammerNew Yorkse maffia-praktijken in een klein Noors plaatsje. Deze humoristische serie uit 2012 scoort vooral bij het publiek goed met een 86% op de Tomatometer.

In Lillyhammer wordt ex-gangster Frank Tagliano na zijn getuigenis tegen de maffia opgenomen in het getuigenbeschermingsprogramma. Wat blijkt? Hij wil naar Noorwegen.
Derry GirlsDeze hilarische serie over een groep Noord-Ierse meiden wordt door zowel pers als publiek enorm gewaardeerd en krijgt van hen maar liefst een dikke 99% op Rotten Tomatoes.

Derry Girls is een ondeugende comedyserie waar vijf tieners te maken krijgen met de problemen rond opgroeien in Noord-Ierland in de jaren 90.
Cunk on EarthVeel op het internet gedeeld, maar op Netflix nog weinig gezien. Deze serie weet als een van de weinige op Rotten Tomatoes de perfecte 100% score te behalen.

In Cunk on Earth laat Philomena Cunk ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft, of niet, in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor Derry Girls of voor Lilyhammer?

 • Lilyhammer

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Derry Girls

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen