search
Netflix komt met de nieuwe film 'Mother of the Bride': dit keer geen vader in paniek
Films / Specials

Netflix komt met de nieuwe film 'Mother of the Bride': dit keer geen vader in paniek

Nieuwe romkom Mother of the Bride belooft romantiek en humor, nu te streamen op Netflix.

Zin in een grappige film? Vanaf vandaag staat er een gloednieuwe romkom op je te wachten. Mother of the Bride belooft romantiek met komedie te versmelten en is vanaf nu te zien op Netflix.

De regie van Mother of the Bride ligt in handen van de getalenteerde Amerikaanse regisseur Mark Waters, die een sterke reputatie heeft opgebouwd in het komediegenre. Waters heeft eerder de leiding gehad over bekende films zoals Mean Girls, Mr. Popper's Penguins en He's All That.

Verhaallijn


Wat doe je wanneer je gaat trouwen en er op de locatie achter komt dat je moeder wel een hele bijzondere band met de vader van je toekomstige echtgenoot heeft? Dit is de complexe situatie van Emma, bruid in spe.

Na een jaar in Londen te hebben gewoond, keert ze terug naar huis met bijzonder nieuws: ze stapt in het huwelijksbootje! De bruiloft staat gepland over slechts een maand en zal plaatsvinden in Phuket, Thailand. Lana ontdekt dat haar dochter's toekomstige schoonvader een oude vlam van haar is.

Cast


De cast van deze romkom kent veel bekende gezichten. Niemand minder dan Brooke Shields kruipt in de rol van Lana. De rol van Emma wordt vertolkt door Miranda Cosgrove. Blood In, Blood Out acteur Benjamin Bratt speelt Will.Andere castleden zijn onder meer Rachael Harris als Janice, Sean Teale als RJ, Wilson Cruz als Scott, Michael McDonald als Clay, Tasneem Roc als Camala, en Dalip Sondhi als Harley.

Thuis op de buis


De film werd al aangekondigd in Februari van vorig jaar en het filmen ervan begon in april. Nu is het moment eindelijk daar en is de romantische komedie te bewonderen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Slim van Netflix deze titel, maar ga jij Mother of the Bride kijken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen