search
Ontdek deze verborgen parels op Netflix: 4 intrigerende scifi-series
Series / Nieuws

Ontdek deze verborgen parels op Netflix: 4 intrigerende scifi-series

Met deze series kun je urenlang gefascineerd naar de meest intrigerende verhalen kijken.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze wat voor jou?

Sense 8Dit is een van die series waarin het publiek het eens is met de critici. Dit is te zien op Rotten Tomatoes waar ze van beiden een hele dikke 86% krijgen.

In het meeslepende Sense 8, van de makers van The Matrix en Babylon 5 ervaren acht personen die middels telepathie met elkaar gelinkt zijn, het leven van de ander.
V WarsSciencefiction kan soms ook lekker griezelen zijn. Deze serie heeft het bij het publiek uitstekend gedaan, te zien aan de uitstekende 96% op Rotten Tomatoes.

De serie V Wars gaat over twee beste vrienden die tegen elkaar strijden voor de toekomst van de mensheid, nadat een verschrikkelijke ziekte de slachtoffers in bloedzuigende vijanden heeft veranderd.
Alien WorldsEn dit is dan weer zo'n serie waar de critici mee weg lopen, maar het publiek wat minder. Het krijgt op de Tomatometer van de critici een perfecte score van 100%.

Alien Worlds past de levenswetten van de aarde toe op de rest van de melkweg en combineert wetenschappelijke feiten en fictie om leven op andere planeten voor te stellen.
TravelersDeze sciencefictionserie is bij nagenoeg iedereen geliefd. Van het publiek krijgt de serie op Rotten Tomatoes een bijna perfecte 97% en bij de critici maar liefst de perfecte 100% score.

In Travelers volgt een federaal agent vier mensen die opeens totaal nieuwe persoonlijkheden lijken te hebben, en doet een verbijsterende ontdekking over de toekomst van de mensheid.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sense 8 of V Wars: welke serie kijk jij als het moet?

 • Sense 8

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • V Wars

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen