search
Eindelijk bekend: Laatste seizoen 'Snowpiercer' krijgt verschijningsdatum
Series / Nieuws

Eindelijk bekend: Laatste seizoen 'Snowpiercer' krijgt verschijningsdatum

Uitstekend bericht voor de fans van deze letterlijk behoorlijk ijzige scifi-serie.

Het vierde, en tevens laatste, seizoen van Snowpiercer zou in eerste instantie in 2025 te zien zijn. Deadline bericht nu dat de Amerikaanse zender seizoen 4 de komende zomer gaat uitzenden.

Het slot van de serie gaat van start op 21 juli aanstaande. Snowpiercer werd na drie seizoenen gecanceld door TNT totdat AMC bereid was om de serie over te nemen.

Wilde rit


AMC-topvrouw Courtney Thomasma deed een verklaring over de start het vierde seizoen. Thomasma: "We kunnen niet wachten om het slot van deze wilde rit te vertonen, zowel aan de bestaande fans als aan nieuwe kijkers. 'Snowpiercer' is een opwindende dramaserie en zien hoe de rit eindigt zal een hoogtepunt van de zomer zijn".

Hiermee komt een einde aan de post-apocalyptische serie over een nieuwe IJstijd die de mensheid doormaakt. De laatste overlevenden bevinden zich aan boord van een gigantische trein met 1001 wagons. Deze trein moet altijd blijven rijden gezien de extreme temparaturen.

Cliffhanger


Seizoen 3 eindigde met een cliffhanger van jewelste. De trein was afgesplitst met in een gedeelte Melanie Cavill (Connelly) aan het hoofd en het andere gedeelte had Andre Layton (Diggs) als leider. De afronding van het verhaal zal uiteindelijk laten zien waar de respectievelijke delen van de trein naartoe rijden.Het laatste seizoen van Snowpiercer is vanaf 21 juli in de Verenigde Staten te zien op AMC en AMC+. De verwachting is dat het laatste seizoen in Nederland te zien zal zijn op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij uit naar het laatste seizoen van Snowpiercer

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen