search
Deze 8+ LEGO-set met 450 stenen wordt een dikke hit bij Batman-fans
Series / Nieuws

Deze 8+ LEGO-set met 450 stenen wordt een dikke hit bij Batman-fans

De Batmobile verscheen al in vele LEGO-vormen, nu krijgen we de versie uit Batman: The Animated Series.

Even geleden verscheen al een LEGO-set van de Skyline van Gotham City uit Batman: The Animated Series. In die set is ook een minisversie van de iconische Batmobile te zien. De fans kunnen binnenkort een iets grotere LEGO-versie van deze wagen aanschaffen.

Begin juni verschijnt namelijk de set Batman met de Batmobile vs. Harley Quinn en Mr. Freeze met het itemnummer 76274. De set is voor 8+ en bestaat uit 450 onderdelen. Geen enorm grote set dus, maar wel leuk voor de fan.

Batmobiel


De Batmobile heeft afneembare schieters op de motorkap, een cockpit die open kan, een bedieningspaneel en een uitlaatvlam die ronddraait als de auto voortbeweegt. Je kunt het voertuig van alsnog 28 centimeter lang op een draaibare displaystandaard met een informatieplaatje zetten.

Uiteraard krijg je de drie minifiguren er ook bij, met Batman, Harley Quinn - inclusief haar hamer - en Mr. Freeze met een schieter.

Juni


Deze leuke set kun je al bekijken en desnoods bestellen op de website van LEGO voor zo'n 60 euro. Vanaf 1 juni worden de sets verstuurd naar de liefhebbers. Hieronder een reeds verschenen afbeelding.

Bekijk op instagram


De animatieserie Batman: The Animated Series, met een indrukwekkende 9,0 op de IMDb, vind je in zijn geheel op Prime Video.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij iemand die een LEGO-set als deze koopt?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen