search
Ontdek deze week 'Hunted into the Wild VIPS' en nog veel meer op NPO Start
Series / Nieuws

Ontdek deze week 'Hunted into the Wild VIPS' en nog veel meer op NPO Start

Ook deze week komt de Nederlandse streamingdienst met een hoop leuke nieuwe series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Hunted into the Wild VIPS


Verschijnt op: Maandag 13 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 7 | Genre: Reality-TV / Avontuur | Kijk op: NPO Start

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?
Zussen


Verschijnt op: Woensdag 15 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 6 | Genre: Drama | Kijk op: NPO Start

Drie vrouwen komen bij de notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis (een boerderij) samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit èn hoe hun vader is overleden.
Even tot hier


Verschijnt op: Zaterdag 18 mei | Release: Seizoen 11 - aflevering 7 | Genre: Komedie / Spelprogramma / Muziek | Kijk op: NPO Start

Niels van der Laan en Jeroen Woe maken op geheel eigen wijze en in een razend tempo een samenvatting van de week die achter ons ligt. Samen met de Miguel Wiels band, een verrassende artiest én een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp.
Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

13 mei: Plakshot (seizoen 6 - aflevering 2) - Komedie - In het satirische programma Plakshot geeft Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot.

13 mei: Makkelijk Scoren (seizoen 1 - aflevering 1) - Sport / Komedie - Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.

13 mei: Draadstaal (seizoen 15 - aflevering 6) - Komedie - In dit satirische sketchprogramma zijn er naast een keur aan nieuwe personages natuurlijk ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman. Deze bonte verzameling karakters ondergaan en bespreken op onnavolgbare wijze de waan van de dag en de stand van Nederland en omstreken.

13 mei: Wie is de Mol? België (seizoen 12 - aflevering 8) - Avontuur / Spelprogramma / Reality-TV - Onder leiding van Gilles De Coster gaan tien Vlamingen op avontuur in Sicilië. Iedereen wil de groeps-pot winnen, maar in hun midden huist een saboteur: de mol.

16 mei: De Bauers - 20 jaar later (seizoen 1 - aflevering 6) - Documentaire / Komedie / Familie - Twintig jaar geleden volgde heel Nederland Frans Bauer, zijn Maris, hun twee jonge zoons en zijn prille carrière. Hoe gaat het er nu, 20 jaar later, aan toe? Nu de vier jongens inmiddels jongvolwassen zijn en Frans als zanger alles heeft bereikt waar hij van droomde?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij iets met programma's als Hunted into the Wild VIPS?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen