search
SerieTotaal tipt: start vanavond nog met een van deze 4 ijzersterke series op NPO Plus
Series / Specials

SerieTotaal tipt: start vanavond nog met een van deze 4 ijzersterke series op NPO Plus

Ontdek deze 4 indrukwekkende series op NPO Start/Plus, geen grote streamingdiensten nodig.

Natuurlijk kan je heel veel goede series kijken op grote streamingdiensten zoals Netflix, Prime Video en HBO Max. Toch heb je deze helemaal niet per se nodig. Hieronder hebben we vier geweldige series voor je op een rij gezet die gewoon te streamen zijn op NPO Start/ Plus.

Safe Home



Aisha Dee schittert in de hoofdrol in de Australische dramaserie uit 2023. Hoewel Dee in meerdere series gespeeld heeft, kreeg ze vooral naamsbekendheid door de populaire The Bold Type. Nu brengt ze de jonge communicatiespecialist, Phoebe Rook, tot leven in Safe Home op NPO Plus.

De jonge communicatiespecialist, Phoebe, geeft haar baan bij een advocatenkantoor op om bij een centrum voor huiselijk geweld te werken. Hier probeert ze zoveel mogelijk mensen te helpen. Echter, op haar eerste werkdag begaat ze een grote fout. Al snel blijkt dat ze niet iedereen op haar nieuwe werk kan vertrouwen.



Rebecka Martinsson



Rebecka Martinsson op NPO Plus is gebaseerd op het boek van de Zweedse Åsa Larson. De serie heeft een score van 7.1/10 op IMDb en is geregisseerd door Frederik Edfeldt.

De advocaat Rebecka Martinsson neemt een tijdelijke baan aan als officier van justitie in het noorden van Zweden. Hoewel ze hoog op de sociale ladder binnen de wereld van justitie zou kunnen klimmen, kiest ze ervoor om mysterieuze moordzaken op te lossen.



Het gouden uur



Houd je van een spannende serie? Dan is Het gouden uur op NPO Plus de perfecte serie voor jou. Regisseur Bobby Boermans weet in zes afleveringen een ijzersterke thriller neer te zetten. Zo krijgt de serie een score van 7.3/10 op IMDb.

Wanneer er een aanslag gepleegd wordt, staan alle personages in Het gouden uur op scherp. De serie volgt de gebeurtenissen in het eerste uur na de aanslag en laat zien hoe iedereen deze 60 minuten ervaart.



Hollington Drive



Een andere goede thriller op NPO Plus is Hollington Drive. De serie is gemaakt door Sophia Petzal (Sophia Petzal) en geregisseerd door Caroline Giammetta. Anna Maxwell Martin (Bleak House) en Rachael Stirling (Tipping the Velvet) spelen in de hoofdrollen.

Het leven van Theresa en Helen lijkt perfect, totdat het mysterie rond de verdwijning van een klein jongetje uit de buurt ernstige gevolgen heeft voor hun families. Dit mysterie is zeer zwaar voor beide moeders en stelt hun band op de proef.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op NPO Plus?

  • Ja, en zeer de moeite waard

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik raad het niemand aan

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen