search
Onder de indruk van 'Baby Reindeer' op Netflix? Deze voortreffelijke stalkerserie moet je dan zeker kijken
Series / Specials

Onder de indruk van 'Baby Reindeer' op Netflix? Deze voortreffelijke stalkerserie moet je dan zeker kijken

Bekijk ook deze serie op Prime Video als je geen genoeg kan krijgen van Baby Reindeer.

Met een score van 98% op Rotten Tomatoes is Baby Reindeer één van de meest populaire series van het moment. Kun je geen genoeg krijgen van dit genre? Dan is deze serie dé perfecte aanrader.

De Britse serie Chloe uit 2022 is perfect voor iedereen die Baby Reindeer in één keer afgekeken heeft. Bovendien krijgt Chloe een score van 94% op Rotten Tomatoes. De serie is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Alice Seabright.

Cast en crew


Seabright werkte samen met de schrijvers Kayleigh Llewellyn en Poppy Cogan en de regisseur Amanda Boyle. Erin Doherty schittert in de hoofdrol en steelt in deze rol volledig de show. Doherty is vooral bekend van haar rollen in The Crown (2019-2020) en Reawakening.

Naast Doherty spelen ook Billy Howle (bekend van, onder andere, On Chesil Beach, The Seagull en The Serpent), Pippa Benett-Warner (The Lion King) en Poppy Gilbert (The Catch) in Chloe.

Het plot


Wanneer Chloe, een jeugdvriendin van Becky Green, zelfmoord pleegt, raakt de eenzame twintger volledig geobsedeerd met haar dood. Ze besluit een nieuwe identiteit aan te nemen om zo in Chloe's oude vriendengroep te infiltreren.Ze gaat voortaan door het leven als Sasha, maar dan krijgt de hele situatie een nóg duistere twist. Becky begint haar nieuwe leven als Sasha namelijk leuker te vinden dan haar oude leven.

Prime Video


Stream Chloe op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

De serie Chloe: Vind jij dit een goede aanrader?

 • Ja, deze zou iedereen moeten zien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, eigenlijk niet / Niet gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen