search
Wederom goed nieuws voor fans van ''de nieuwe Game of Thrones''
Series / Nieuws

Wederom goed nieuws voor fans van ''de nieuwe Game of Thrones''

De makers van 'Shôgun' delen opbeurend nieuws over de toekomst van de serie.

Eerder deze maand kregen Shôgun-fans het fijne nieuws dat er mogelijk een vervolg komt op het populaire eerste seizoen. FX en Disney lieten weten dat ze werken aan de ontwikkeling van seizoen 2.

Gisteren werd dat nieuws nog een stukje mooier gemaakt. De makers deelden namelijk dat er momenteel ook al aan een derde seizoen gewerkt wordt.

Game of Thrones


Het historische drama speelt zich af in het Japan van de 17e eeuw aan het begin van een eeuwenlange burgeroorlog. De serie werd overladen met lof door zowel kijkers als critici en werd veelvuldig vergeleken met het politieke drama van de eerdere seizoenen van Game of Thrones.

Shôgun is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver James Clavell. Omdat Clavell geen directe vervolgen schreef op zijn boek moeten de makers van Shôgun nu zelf het verhaal voor de vervolgseizoenen verzinnen.

Scripts


Om die reden is het ook nog onzeker of de vervolgseizoenen er ook echt gaan komen. FX en Disney willen namelijk eerst overtuigd worden door de scripts voor seizoen 2 en 3. Fans moeten dus nog even geduld hebben voor ze hun samoeraizwaarden kunnen trekken om de taart aan te snijden.In afwachting van de mogelijke seizoenen 2 en 3 bekijk je het debuutseizoen van Shôgun op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij de vergelijking tussen Shogun en Game of Thrones terecht?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen