search
'Wednesday' seizoen 2 heeft een onmisbaar personage opnieuw gecast
Series / Nieuws

'Wednesday' seizoen 2 heeft een onmisbaar personage opnieuw gecast

Er vindt een wisseling van de wacht plaats voor dit vaste personage.

De fantasyhit Wednesday heeft zich voor het tweede seizoen verzekerd van een ijzersterke bezetting. Onlangs werd bekendgemaakt dat een vast personage door een andere acteur gespeeld zal worden.

George Burcea, die de butler Lurch speelt, meldde op zijn Instagram-account dat hij om persoonlijke redenen geen deel uitmaakt van het nieuwste seizoen. Momenteel is nog niet aangekondigd wie de boomlange acteur gaat vervangen, maar de meest waarschijnlijke kandidaat is de Finse acteur Joonas Suotamo.

Ex-basketbalspeler


De Finse acteur en ex-basketballer is 2,08 m lang en hierdoor prima geschikt om Lurch te vertolken. Eerder maakte Suotamo furore als Chewbacca in de drie Star Wars-vervolgfilms.

Als Chewbacca moest hij standaard een pak dragen. Ondanks zijn deelname aan een grote franchise, is zijn gezicht hierdoor minder bekend bij het grote publiek

Redelijke aanname


Suotamo heeft zijn deelname aan seizoen 2 van Wednesday eerder al op zijn Instagram gepost zonder hierbij te vermelden welke rol hij gaat spelen. Gelet op het feit dat Burcea vertrekt én Suotamo's imposante verschijning is het redelijk om aan te nemen dat hij de rol van Lurch zal spelen. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bekijk op instagram


Wednesday is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wednesday seizoen 2: hoop jij op meer horror?

 • Ja, graag meer horror

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, ik vond seizoen 1 prima

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen