search
Ontdek de nieuwe 'Yellowstone': deze neo-western wordt geprezen door critici en fans
Series / Nieuws

Ontdek de nieuwe 'Yellowstone': deze neo-western wordt geprezen door critici en fans

Seizoen 2 van Outer Range overtreft de hoge score van 79% van seizoen 1.

Je houdt ervan of je mijdt het liever: westerns. De laatste tijd is het genre steeds populairder geworden door series zoals Yellowstone. Grote western-fans kennen de thriller Outer Range waarschijnlijk wel, maar is deze ook de moeite waard? Critici op Rotten Tomatoes nemen de serie onder de loep.

Outer Range gaat over de rancher Royal Abbott die alles op alles zet om zijn land te behouden. Wanneer zijn schoondochter Rebecca verdwijnt, probeert een rivaliserende familie de overhand te nemen over de Abbott-familie.

Rotten Tomatoes


Het eerste seizoen kwam in 2022 uit en verdiende een score van 79% op Rotten Tomatoes. Seizoen 2 heeft deze score overtroffen. Critici geven het nieuwste seizoen namelijk een score van 88% (op het moment van schrijven).

Topcriticus Clint Worthington van RogerEbert.com prijst de serie: "Seizoen 2 zorgt voor enige verwarring, maar gaat dieper in op de ongewoonheid van de serie, wat op prijs wordt gesteld."

Coole plotwendingen


"Het nieuwe seizoen biedt niet alleen impactvolle interacties met sterkere acteermomenten, maar ook waardevolle nieuwe ironieën, spirituele dimensies en gewoon coole plotwendingen", aldus topcriticus Bob Strauss van TheWrap.Austin Burke van Flick Fan Nation schrijft: "Seizoen 2 slaagt erin om deze fantastische thema’s grotendeels intact te houden. Toch ontdekt de serie meer intrigerende verhalen en ideeën waardoor de kijker de personages beter leert kennen."

Prime Video


Stream Outer Range op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Outer Range is een western: ben jij fan van dit genre?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen