search
Goed nieuws voor tweede seizoen van populaire SkyShowtime-serie
Series / Nieuws

Goed nieuws voor tweede seizoen van populaire SkyShowtime-serie

Opnieuw een succesproject van Taylor Sheridan, de bedenker van series als Yellowstone en Tulsa King.

Taylor Sheridan is verantwoordelijk voor heel wat succesvolle series van Paramount die op SkyShowtime te streamen zijn. Denk aan Yellowstone, Mayor of Kingstown, Tulsa King, maar ook... Lioness. Die laatste titel krijgt snel een tweede seizoen.

Veel weten we nog niet over dit nieuwe seizoen, maar wel is nu bekend geworden via Paramount dat de opnames zijn begonnen in Texas.

Succesverhaal


Eerder deze maand werd al aangekondigd dat Paramount het groene licht had gegeven voor een tweede seizoen van Lioness, dat eerder nog de naam Special Ops: Lioness droeg.

Volgens Paramount is Lioness losjes gebaseerd op een echt bestaand militair programma van de Verenigde Staten. We volgen in de serie Joe (Zoe Saldana), die de balans probeert te vinden tussen haar persoonlijke leven en baan bij de CIA.

Van films naar series


Naast Saldana, die we kennen van films als Avatar en Guardians of the Galaxy, zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Dave Annable, Jill Wagner, Lamonica Garrett, James Jordan, Austin Hebert, Jonah Warton, Thad Luckinbill en Hannah Love Lanier.Lioness wordt geproduceerd door Sheridan, David C. Glasser, Saldana, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, David Lemanowicz, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Keith Cox.

Drukke baas Sheridan


Sheridan is ondertussen ook druk bezig met het maken van de laatste afleveringen van Yellowstone seizoen 5. Ook wordt er gewerkt aan twee nieuwe spinoffs van die serie: 1944 en 2024.

Het eerste seizoen van Lioness kun je streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Lioness krijgt een 2e seizoen. Heb jij het eerste al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen