search
Mysterie, spanning en drama: ontdek deze vier series op NPO Plus
Series / Specials

Mysterie, spanning en drama: ontdek deze vier series op NPO Plus

Laat je verrassen door deze spannende series op NPO Start en NPO Plus.

Ben je benieuwd welke spannende, interessante en grappige series er allemaal te zien zijn op NPO Start/Plus? Ontdek deze vier fantastische series op de Nederlandse streamingdienst. Je hebt helemaal geen Netflix, Disney+ of Prime Video meer nodig!

Ik weet wie je bentDaan Schuurmans schittert in de rol van Daniël Elias in de Nederlandse dramaserie Ik weet wie je bent op NPO Plus. Schuurmans heeft enkele prijzen gewonnen, waaronder de Icarus Award van het Filmfestival van Berlijn.

De strafrechtadvocaat Daniël Elias is zijn geheugen kwijt en weet niet meer waarom hij in een bos staat. Zijn kleding is gehavend en hij zit onder het bloed en zijn nichtje is diezelfde avond verdwenen. Is hij verantwoordelijk voor haar verdwijning?Dexter: New BloodDe Amerikaanse misdaadserie, Dexter: New Blood, is gebaseerd op de populaire serie Dexter. Beide series zijn geïnspireerd op de gelijknamige boekenreeks van Jeff Lindsday.

Nadat Dexter Morgan zijn eigen dood in scène heeft gezet, leidt hij een rustig leven in Iron Lake. Hij probeert zijn duistere en bloederige leven achter zich te laten, maar zijn verleden blijft hem achtervolgen.LOISDe Nederlandse LOIS is gebaseerd op de boekenreeks van Simone van der Vlugt, Lois Elzinga. Noortje Herlaar, bekend van Op zoek naar Mary Poppins, schittert in de hoofdrol.

LOIS is te streamen op NPO Plus en volgt Lois Elzinga, een rechercheur in Alkmaar. Ze werkt aan de zwaarste misdaden waar ze vaak te maken krijgt met geweld.HoogvliegersSinem Kavus, Soy Kroon en Josha Stradowski stelen de show in de Nederlandse coming-of-age-serie Hoogvliegers. De serie is geregisseerd door Bobby Boermans, bekend van films zoals Broeders, Claustrofobia en Roffa.

Hoogvliegers op NPO Start volgt de jonge vliegers Rutger, Guus en Leyla tijdens hun opleiding bij de Koninklijke Luchtmacht. De jongeren moeten snel volwassen worden wanneer ze op een gevaarlijke missie naar het Midden-Oosten gestuurd worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je naar Ik weet wie je bent of Hoogvliegers?

 • Ik weet wie je bent

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Hoogvliegers

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen