search
Nieuwe 'Reacher' setfoto onthult Nederlandse krachtpatser
Series / Foto's

Nieuwe 'Reacher' setfoto onthult Nederlandse krachtpatser

De bodybuilder en acteur Olivier Richter zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van de actieserie.

Wij schreven al over Richters' toetreden tot de cast van Reacher. Op het Insta-account van de serie is bij deze bevestigd dat hij de rol van Paulie gaat spelen.

Paulie speelt een significante rol in het nieuwste seizoen en Reacher zal rekening moeten houden met deze kolos. De 2,18 m lange en 160 kg zware Richters torent boven de, op zich imposante, Alan Ritchson uit. Reacher kan in deze opdracht niet uitsluitend op zijn fysieke kracht vertrouwen.

Concurrent


Op de foto is te zien hoe Richters de naam 'Reacher' heeft doorgestreept en daarboven met rode stift 'Paulie' heeft geschreven. De namen staan op een vel papier dat op de caravandeur van zijn 'concurrent' is geplakt.

De reusachtige acteur kijkt hierbij dreigend in de camera, wat duidelijk als komische verwijzing naar zijn rol als slechterik is bedoeld. Eerder had de Nederlandse bodybuilder al kleine rollen in onder andere Knuckledust, Black Widow, The King's Man en Louis Wain.

Recordhouder


Een interessant detail is dat Richters officieel de langste bodybuilder ter wereld is. Hij is zelfs langer dan Hafþór Júlíus Björnsson, die we ook wel kennen als Gregor "The Mountain" Clegane in Game of Thrones.

Bekijk op instagram


Reacher is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Reacher: volg jij deze sterk ontvangen serie op Prime Video?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen