search
Hooggespannen verwachtingen bij nieuwe HBO-serie: "Belooft veel humor, warmte en charme"
Series / Nieuws

Hooggespannen verwachtingen bij nieuwe HBO-serie: "Belooft veel humor, warmte en charme"

Een combinatie van de acteur en deze bekende producenten moet een garantie voor succes zijn.

Jarenlang was de Amerikaanse acteur Steve Carell het boegbeeld van de hilarische komedieserie The Office. Nadat hij zich meer op serieuze rollen heeft toegelegd, keert hij binnenkort terug in een nieuwe komedie van HBO.

Alsof de toevoeging van Carell niet al garant staat voor hilariteit, wordt de serie gemaakt door de komedie-veteranen Matt Tarses en Bill Lawrence, die al meerdere succesvolle sitcoms op hun naam hebben staan.

Perfecte samenwerking


Tarses creëerde voor ABC de langlopende serie The Goldbergs, terwijl Lawrence onder meer bekend is van het bedenken van de succesvolle komedieseries Ted Lasso, Cougar Town en Scrubs.

Amy Gravitt, hoofd van HBO & Max Comedy Programming, zegt: “De combinatie van Steve Carell en Bill Lawrence belooft veel humor, warmte en charme. We zijn verheugd om de thuisbasis te zijn voor deze langverwachte samenwerking.”

Humor op de universiteit


HBO heeft tien, halfuur durende afleveringen besteld van de nieuwe serie. De nog titelloze komedie speelt zich af op een universiteitscampus en draait om de ingewikkelde relatie tussen een schrijver (gespeeld door Carell) en zijn dochter.Wanneer de serie zal verschijnen, is nog niet bekend. Kijk nog eens naar Carell als de hilarische kantoorbaas Michael Scott in The Office op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Klinkt dit voor jou als: ja, kijken!

 • Ja, best wel

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niet echt

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen