search
Is '3 Body Problem' nu wel of niet vernieuwd? Showrunners geven opheldering
Series / Nieuws

Is '3 Body Problem' nu wel of niet vernieuwd? Showrunners geven opheldering

David Benioff en D.B. "Dan" Weiss verhelderen Netflix' cryptische aankondiging over de scifi-serie.

3 Body Problem, de verfilming van Liu Cixins trilogie over een aangekondigde buitenaardse invasie, is goed ontvangen. Netflix kondigde relatief snel een vernieuwing aan, maar deze wekte nogal wat verwarring op.

De officiële aankondiging was nogal vaag geformuleerd. Er werd gesproken over "een terugkeer [met] meerdere afleveringen" en "[dat er] genoeg afleveringen komen om het verhaal af te maken". In een interview met THR verduidelijken twee van de drie showrunners wat Netflix hier eigenlijk mee bedoelde.

Resterende afleveringen


Het komt er eenvoudigweg op neer dat momenteel nog niet bekend is hoeveel seizoenen de serie uiteindelijk zal tellen. Benioff, Weiss en Alexander Woo werken momenteel aan het tweede seizoen. De komende drie jaar zullen ze wijden aan de resterende afleveringen van de serie.

Benioff en Weiss hebben vier jaar aan het eerste seizoen gewerkt. Weiss: "We weten in principe hoeveel [uitzend]uren we nodig hebben om het complete verhaal te vertellen. Er is een plan uitgestippeld". Zijn collega Benioff voegde hier aan toe:"Tegen de tijd dat we klaar zijn zijn we zeven jaar verder. We krijgen de tijd die we nodig hebben en daar zijn we erg tevreden over".

Toekomst


Eerder gaf het tweetal aan zo'n drie tot vier seizoenen nodig te hebben om 3 Body Problem goed neer te zetten. Netflix' toezegging dat de makers de ruimte krijgen om hun visie te verwezenlijken betekent dat de toekomst van de serie er goed uitziet.

Bekijk op instagram


3 Body Problem kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij dat 3 Body Problem meer afleveringen verdient?

  • Ja, erg gave serie

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee / Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen