search
Nieuwe 'Star Wars'-serie onthult hoofdpersonages op bijzondere wijze
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie onthult hoofdpersonages op bijzondere wijze

Fans krijgen eindelijk een blik op de karakters die in 'Skeleton Crew' op avontuur gaan.

Over een paar weekjes krijgen Star Wars-fans met The Acolyte weer een gloednieuwe serie geserveerd. Een andere nieuwe serie, Skeleton Crew, laat nog wat langer op zich wachten. Toch is er nu op een verrassende manier een update over die serie.

Skeleton Crew


Skeleton Crew is voorlopig nog met mysterie omhuld. De serie gaat over vier kinderen die een mysterieuze ontdekking doen en tijdens hun onderzoek verdwaald raken in een vreemd en gevaarlijk sterrenstelsel. Eigenlijk zou de productie afgelopen december uitkomen, maar Disney haalde hem van de kalender.

Ook is er nog weinig promotiemateriaal onthuld. Daar komt nu verandering in. Op 31 mei verschijnen namelijk Skeleton Crew 'ingots' – een stuk metaal waarin een afbeelding gegraveerd is. Grappig genoeg krijgen we daarmee een eerste blik op de personages van de serie.

Ortolan


De personages blijven naamloos, maar echte fans herkennen onder andere een Ortolan – een olifant-achtig alien ras uit het Star Wars-universum.Wanneer Skeleton Crew verschijnt is dus nog niet bekend. Ongetwijfeld gaan we meer horen over de nieuwe serie als The Acolyte afgerond is in juli. Zodra dat nieuws er is lees je het op SerieTotaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Acolyte is er bijna! Hoe enthousiast ben jij over deze nieuwe serie in de groeiende franchise?

 • Enthousiast tot heel enthousiast!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Weinig enthousiast tot niet enthousiast

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen