search
4 verborgen actieseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt
Series / Nieuws

4 verborgen actieseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt

Deze vier actieseries zijn hoog in intensiteit en doen je hartslag flink verhogen.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

FrontierEen actie serie met Aquaman-ster Jason Momoa in de hoofdrol. Dat moet vast goed zijn. Publiek en critici op Rotten Tomatoes vinden in ieder geval van wel. Zij geven de serie een score van 79%. Kijk alle drie de seizoenen op Netflix.

In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten in Frontier meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson's Bay Company.CrooksDeze serie zit lekker vol misdaad, actie en gangsters. Het scoort op Rotten Tomatoes een meer dan goede 80%. Je ziet alle acht afleveringen op Netflix.

Berlijn. Wenen. Marseille. Wat begon als een snelle overval, slaat in Crooks om in een hectische race door Europa om een onbetaalbare schat in handen te krijgen.Vikings: ValhallaVan deze, nog steeds lopende serie zijn inmiddels twee seizoenen verschenen op Netflix. Dit is dan weer zo'n serie waar vooral de critici mee weglopen, alleen het publiek wat minder. Op de Tomatometer scoort het een hele dikke 95%.

In Vikings: Valhalla worden de sagen van de Vikingen omgevormd tot een meeslepend actieverhaal over de avonturen van legendarische Noorse helden zoals Leif Eriksson.FaudaEen actieserie met zeer actuele inhoud, waarvan Netflix maar liefst vier seizoenen online heeft staan. Kijkers en critici vinden de serie geweldig, en dat blijkt wel uit de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes.

In Fauda gaat een gepensioneerde Israëlische topagent op zoek naar een Palestijnse strijder waarvan hij dacht dat hij hem had gedood, en dit veroorzaakt een reeks chaotische gebeurtenissen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Twee compleet verschillende goede serie: welke kies jij?

 • Fauda

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Vikings

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen