search
Eén van de beste horrorfilms van 2023 komt binnenkort naar Netflix
Films / Specials

Eén van de beste horrorfilms van 2023 komt binnenkort naar Netflix

Over een aantal dagen dan kun je de horrorfilm Thanksgiving op Netflix kijken.

Eind 2023 verscheen de film Thanksgiving in de wereldwijde bioscopen. Hoewel regisseur Eli Roth regelmatig matig ontvangen films kan afleveren, bleek Thanksgiving wel een voltreffer. Midden volgende week verschijnt de horrorfilm op Netflix.

Thanksgiving van Roth is een slasherfilm met een script van Jeff Rendell en gebaseerd op de fictieve trailer in de tweeluik Grindhouse van Robert Rodriguez en Quentin Tarantino.

Een van de beste


De slasher Thanksgiving wist met 84 procent erg goed te scoren op de Tomatometer. "Thanksgiving combineert dijenkletsende humor met heerlijk over-the-top gore en is een feest voor grindhouse-fans," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

In de film zijn voldoende aansprekende namen te zien, met onder andere Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Rick Hoffman en Gina Gershon.

Box office


Dat de wereldwijde box office-score bleef steken op zo'n $46 miljoen, bewijst dat zeker niet iedereen de film in de bioscoop heeft gezien. Dit betekent dat de film ongetwijfeld goed bekeken zal worden op Netflix. Vanaf donderdag 30 mei staat Thanksgiving ook in Nederland op de streamingdienst.De synopsis volgens Netflix: Op Black Friday vond er een tragedie plaats in Plymouth, Massachusetts. Een jaar later zint een meedogenloze moordenaar op bloedige wraak in: één schuldige per keer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Thanksgiving een van de betere horrorfilms van vorig jaar?

 • Ja, erg van genoten

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee / Niet gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen