Nasrdin Dchar en Hadewych Minis in seizoen 2 'Zwarte Tulp'

Seizoen 2 Zwarte Tulp

Ook Derek de Lint gaat een belangrijke rol vervullen in het vervolg.

Michelle Iwema, 25 november 2015 om 12:21

Nasrdin Dchar en Hadewych Minis gaan een rol spelen in het tweede seizoen van de serie Zwarte Tulp. Dit is bekend gemaakt door Videoland, die met deze serie samen met RTL4 hun eerste original lanceerden.
De serie gaat over twee families in de bollenstreek, die proberen een nieuwe zwarte tulp te kweken. Anna Drijver, Linda van Dyck en Roeland Fernhout spelen de hoofdrollen. Het eerste seizoen was een succes. Gemiddeld schakelden 1,1 miljoen mensen in per aflevering, toen deze werden uitgezonden op RTL4.

Zwarte Tulp seizoen 2 is de eerste helft van 2016 te zien zijn bij Videoland (de streamingsdienst van RTL), de exacte releasedatum is nog niet bekend. Rond het streamen van de serie was rond het eerste seizoen nogal wat ophef. Omdat de videodienst, een concurrent van Netflix, nog te weinig betalende abonnees had, werd het eerste seizoen ook gratis op RTL 4 uitgezonden. Daar waren Videoland-abonnees indertijd niet blij mee, aangezien beloofd was dat de serie exclusief via Videoland te zien zou zijn.

Bron: Videoland

Lees meer over: Zwarte Tulp, seizoen 2, Anna Drijver, Videoland, Nasrdin Dchar, Hadewych Minis, bollenstreek, zwarte tulpen, RTL

Populair nieuws