Eerste synopsis en foto's van nieuwe 'Sherlock'

synopsis en foto's van 'Sherlock'

‘Sherlock: The Abominable Bride’ gaat terug naar de Victoriaanse tijd.

Michelle Iwema, 25 november 2015 om 14:38

Sherlock: The Abominable Bride gaat over een maand van start op de BBC en daarom zijn de eerste beelden en de synopsis van het nieuwe hoofdstuk van deze serie vrijgegeven.


De synopsis luidde als volgt: "We zijn hier al eerder geweest - maar wat als dit niet vandaag de dag was, maar de late Victoriaanse periode? Wat als 's werelds meest beroemde consulting detective en zijn beste vriend woonden in een Baker Street van stoomtreinen, top hats en frock coats. Welkom bij 'Sherlock' in 1895! Sommige dingen blijven geruststellend hetzelfde. Zoals vriendschap, avontuur en vooral moord...Waarom is Thomas Ricoletti verrast om te zien zijn vrouw gekleed gaat in haar oude trouwjurk? Omdat ze slechts een paar uur eerder zelfmoord pleegde. Mevrouw Ricoletti' s geest lijkt nu rond de straten te zwerven op zoek naar wraak. Holmes, Watson en hun vrienden moeten al hun sluwheid uit de kast halen om een ​​vijand te bestrijden vanuit het graf."De eerste aflevering van Sherlock: The Abominable Bride zal op 1 januari 2016 te zien zijn op de BBC.

Bron: Variety

Lees meer over: Sherlock, The Abominable Bride, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, BBC, nieuwjaar, Sherlock januari, seizoen 4 Sherlock

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws