search

Ons nieuws van woensdag 25 november 2015

Uitslag poll: Wolverine moet naar serie
Series / Nieuws

Uitslag poll: Wolverine moet naar serie

Er is maar één winnaar in onze X-Men poll.

Pak 'm beet een maand geleden organiseerden we een poll rond de aankomende X-Men series. We vroegen ons af welk personage jij het liefst naar de series zou willen zien komen en daaruit kwam een zeer duidelijke winnaar naar voren. Niemand minder dan Wolverine, het personage dat al zo vaak gespeeld is door Hugh Jackman, is topfavoriet, met maar liefst dertig procent van de stemmen.

Opvallend aan de poll is dat de meeste mutanten die enigszins populair zijn, al in de eerste film zaten. Na Wolverine was er grote verdeeldheid onder de stemmen: Magneto, Colossus, Mystique en Rogue kregen allemaal acht procent van de stemmen. Allemaal kwamen ze voor in de eerste film uit de franchise (hoewel de rol van Colossus niets meer dan een cameo was).

Andere personages met veel stemmen zijn Jean Grey, Storm en Quicksilver. Zij kregen allemaal zes procent van de stemmen, waarbij Jean Grey en Storm allebei ook in de eerste film zaten. Alleen Quicksilver niet, hij kwam in X-Men: Days of Future Past voor, de laatste franchisefilm tot nu toe.

Duidelijk is in elk geval één ding: als Hugh Jackman ermee stopt als Wolverine, iets wat in 2017 het geval gaat zijn, dan zal Fox met een klein probleem zitten. Het personage blijft namelijk bijzonder populair.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste synopsis en foto's van nieuwe 'Sherlock'
Series / Foto's

Eerste synopsis en foto's van nieuwe 'Sherlock'

'Sherlock: The Abominable Bride' gaat terug naar de Victoriaanse tijd.

Sherlock: The Abominable Bride gaat over een maand van start op de BBC en daarom zijn de eerste beelden en de synopsis van het nieuwe hoofdstuk van deze serie vrijgegeven.



De synopsis luidde als volgt: "We zijn hier al eerder geweest - maar wat als dit niet vandaag de dag was, maar de late Victoriaanse periode? Wat als 's werelds meest beroemde consulting detective en zijn beste vriend woonden in een Baker Street van stoomtreinen, top hats en frock coats. Welkom bij 'Sherlock' in 1895! Sommige dingen blijven geruststellend hetzelfde. Zoals vriendschap, avontuur en vooral moord...



Waarom is Thomas Ricoletti verrast om te zien zijn vrouw gekleed gaat in haar oude trouwjurk? Omdat ze slechts een paar uur eerder zelfmoord pleegde. Mevrouw Ricoletti' s geest lijkt nu rond de straten te zwerven op zoek naar wraak. Holmes, Watson en hun vrienden moeten al hun sluwheid uit de kast halen om een "‹"‹vijand te bestrijden vanuit het graf."



De eerste aflevering van Sherlock: The Abominable Bride zal op 1 januari 2016 te zien zijn op de BBC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nasrdin Dchar en Hadewych Minis in seizoen 2 'Zwarte Tulp'
Series / Nieuws

Nasrdin Dchar en Hadewych Minis in seizoen 2 'Zwarte Tulp'

Ook Derek de Lint gaat een belangrijke rol vervullen in het vervolg.

Nasrdin Dchar en Hadewych Minis gaan een rol spelen in het tweede seizoen van de serie Zwarte Tulp. Dit is bekend gemaakt door Videoland, die met deze serie samen met RTL4 hun eerste original lanceerden.

De serie gaat over twee families in de bollenstreek, die proberen een nieuwe zwarte tulp te kweken. Anna Drijver, Linda van Dyck en Roeland Fernhout spelen de hoofdrollen. Het eerste seizoen was een succes. Gemiddeld schakelden 1,1 miljoen mensen in per aflevering, toen deze werden uitgezonden op RTL4.

Zwarte Tulp seizoen 2 is de eerste helft van 2016 te zien zijn bij Videoland (de streamingsdienst van RTL), de exacte releasedatum is nog niet bekend. Rond het streamen van de serie was rond het eerste seizoen nogal wat ophef. Omdat de videodienst, een concurrent van Netflix, nog te weinig betalende abonnees had, werd het eerste seizoen ook gratis op RTL 4 uitgezonden. Daar waren Videoland-abonnees indertijd niet blij mee, aangezien beloofd was dat de serie exclusief via Videoland te zien zou zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO maakt nieuwe dramaserie 'Bastards'
Series / Nieuws

HBO maakt nieuwe dramaserie 'Bastards'

Gebaseerd op de Israëlische serie Nevelot.

HBO is begonnen met het ontwikkelen van de nieuwe serie Bastards, een dramaserie die een remake is van de Israëlische serie Nevelot van Happy Madison en Boku Films. Theaterschrijver Branden Jaconbs Jenkins (Appropriate zal het script schrijven van de pilot-aflevering en Alan Poul neemt de regie voor zijn rekening.

De gitzwarte komische thriller-serie volgt twee Vietnam-veteranen die momenteel vertoeven in Miami en het niet erg hebben op de jeugd van tegenwoordig. Als ze deze jeugd aanpakken leidt dat tot iets wat de twee nooit hadden kunnen voorzien. Jenkins, Poul, Doug Robinson, Mirit Toovi, Yoran Mokady en Hadas Mozes Lichtenstein zullen fungeren als uitvoerend producenten van Bastards.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser WGN's dramaserie 'Underground'
Series / Trailer

Eerste teaser WGN's dramaserie 'Underground'

De serie gaat over een aantal slaven die samen proberen hun vrijheid terug te winnen.



WGN America heeft de eerste teaser-trailer en poster vrijgegeven van Underground, een nieuwe dramaserie over de beruchte Amerikaanse Undergroudn Railroad. De serie zal begin volgend jaar haar tv-debuut beleven (exacte datum onbekend. De hoofdrollen in Underground worden gespeeld door Jurnee Smollett-Bell, Aldis Hodge, Christopher Meloni, Alano Miller, "ŽJessica de Gouw, Marc Blucas, "ŽAdina Porter en Mykelti Williamson

Het verhaal van de serie gaat over een groep slaven die op een plantage moeten samenwerken om voor hun leven te vechten en hun vrijheid terug te winnen. Zanger John Legend, Mischa Green en Joe Pokaski zullen de serie produceren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen